بچه ها من یه دوستی دارم با وجود اینکه خیلی زیاد شوهرش پولداره و تو رفاهن واصلا من و بقیه دوستام در سطحش نیستیم خیلی خاکی فروتن مهربونه در کل ادم خوبیه نمیشه خدایی بدشو گفت فقط یه چیز عجیب ازش دیدم این وسط یه دختر پنج ساله داره که بچش هنوز هم شیشه شیر میخوره هم پستونک. یعنی بچه خیلی نرماله ها کاملا بزرگه هم حرف زدنش هم رفتارش ولی خوب همیشه یه پستونک یا گوشه دهنشه یا تو دستته حتی وقتایی که باهم میریم کافه و بیرون با اعتماد به نفس بچه رو میاره مردم چپ چپ نگاه میکنن. اون روزم رفتم خونشون دیدم خیلی ریلکس شیر کاکائو ریخت برای بچه تو شیشه داد دستش. من به خودم اجازه ندادم دخالت کنم اما واقعا این در حق بچه ظلم نیست ؟ فقط خودش یه بار تعریف کرد گفت مادرشوهرم گفته این چه کاریه گفتم خرجش یه ارتودنسی بزار بچه خوش باشه هروقت دلش خواست بخوره به زور ازش نمیگیرم با روانشناسم صحبت کردم گفته اوکیه فلان☹️خیلی دوست دارم یه بار قانعش کنم بگم بچه گناه داره ابروش میره اما از طرفی میگم به من چه مادرشه
بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!
والا اصلا انقد که شما میگین چیز بد و ابرو بری نیست و دلیلی نداره کسی به بچه ۵ ساله چپ چپ و با تمسخر نگا کنه بعدشم وقتی روانشناس با اونهمه دانش گفته اوکیه دیگه جای حرفی فک نکنم بمونه
فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا اصلا انقد که شما میگین چیز بد و ابرو بری نیست و دلیلی نداره کسی به بچه ۵ ساله چپ چپ و با تمسخر ...
ابرو بر که نیست ولی خوب تعجب میکنن میبینن من فقط نگرانم وگرنه به خدا اصلا تو این مدت دخالتی هم نکردم. میگم ادم اگه نتونه از الان بچشو از یه چیز جدا کنه و بهش نه بگه بعدا چی میشه بچه ؟
بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!
وای زشته یه بچه بزرگ با پستونک من دوستش باشم بهش میگم تا شیشه شیرو نزاری زمین باهات نمیام بیرون خخخخ بعدشم بچه بعدن براش مشکل پیش میاد میگن ملاج بچه میوفته پایین سقف دهنش
وای زشته یه بچه بزرگ با پستونک من دوستش باشم بهش میگم تا شیشه شیرو نزاری زمین باهات نمیام بیرون خخخخ ...
نه بابا همچین حرفی بزنم مامانش اسمون زمین یکی میکنه. یکم عجیبه فقط تو خیابونا یکم مردم هنگ میکنن جالبه بچه خیلی مستقلی هم هستا مثلا میبینی صبح زود خودش پا میشه صبحونه میخوره میره فلان بعد یه پستونک گوشه دهنش. اینقدر ازش عکس فیلمم گرفتم😄😅