2777
2789
عنوان

خیلی مهمه بیاید

47 بازدید | 6 پست

یه مسئله ای پیش اومده من خیلی حق دارم اما نمیتونم ثابتش کنم اگر بخوام چیزی بگم ۲تا زندگی بهم میریزه از طرفی هم همه فکر میکنن همه چی تقصیر منه هرطور فکر میکنم میبینم نمیتونم دفاعی کنم اگه دفاع کنم همه چی بدتر میشه یعنی میشه خدا خودش ثابت کنه حقم رو؟خیلی طول میکشه این اتفاق؟ کسی تجربه داره؟آخه میگن حق گرفتنیه دادنی نیست

موضوعش فهمیدن خیانتی ناتعهدی هست ولی نمیتونین بگین بهشون ک زندگی خراب نشه؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موضوعش فهمیدن خیانتی ناتعهدی هست ولی نمیتونین بگین بهشون ک زندگی خراب نشه؟

حرفایی از قول من زده شده که من بیشترشو نگفتم بخوام دفاع کنم طرفم آدم بی آبروییه ممکنه زندگی هم خودشو هم یه نفر دیگه رو خراب کنه

حرفایی از قول من زده شده که من بیشترشو نگفتم بخوام دفاع کنم طرفم آدم بی آبروییه ممکنه زندگی هم خودشو ...

متاسفانه روز ب روز هم تعداد اینجور آدم های سمی هم داره اضاف میشه دیگ محیط سالم و قابل اعتمادی نزاشتن ،بهترین کارتون اینه ک قطع ارتباط اگ شرایط شو ندارین کم ارتباط باشین اصلاهم دیگ پیگیر موضوع نشین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

متاسفانه روز ب روز هم تعداد اینجور آدم های سمی هم داره اضاف میشه دیگ محیط سالم و قابل اعتمادی نزاشتن ...

متاسفانه جاریام هستن و ارتباطم داریم،اما باید سعی کن اصلا حرف نزنم پیششون