2777
2789
عنوان

سره‌کار رفتن‌ با نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم به این نتیجه میرسم میگم بچه ۹ ماهه آخه گناه داره صبح تا عصر پیش غریبه بمونه بعد میگم خب سابقه ...

دیگه باید انتخاب کنی که مادری کنی یا شاغل. الکی بهشت زیر پای مادران نیست واسه وقت گذاشتن و تربیت درست

چند سال سابقه کار داری؟ رسمی هستی؟ مدرکت چیه؟ درامدت چقدر؟ نری سر کار همسرت از عهده هزینه ها بر میاد؟ 

نمیدونم اگر میتونی بازم مرخصی بگیر بچه گناه داره اگر نمیشه هم چاره ای نیست دیگه

مشکل مالی نداریم واجب نیست برم سره کار ولی میگم خب ۱۵ سال تجربه کاری چی . ارزش‌ذاره برم یا نه

با ۳۰‌سال بازنشست میشم رسمی هستم نه والا ۳۳ سالمه دیرتر بشه ممکنه اصن باردار نشم

ببین الویتت این که بچه داشته باشی و یه خانواده کنار هم یا کار؟ چون واقعا ممکن اگر چند سال بگذره نتونی باردار بشی این را من که مرتب تو مرکز ناباروری میرم میبینم 

بازنشستگی برات مهم و درآمد بعدش یا این که بچه هات تو یه محیط امن و با آرامش بزرگ بشن، چون واقعا مامانای شاغل نمیتونن خیلی هاشون کم ترین وقت را واسه بچه بگذارن تهش غذا درست کردن واسشون. من خودم یادم بچه بودم و حتی بعد که بزرگ تر شدم، همش مامانم نبود از مدرسه میومدم خیلی اوقات تازه باید تخم مرغی چیزی خودم درست میکردم میخوردم و این باعث شد خودم اصلا دوست نداشتم شاغل بشم و خانه دار باشم. چون واقعا خونه خیلی کار داره یکی باید 24 ساعته بهش رسیدگی کنه مخصوصا اگر بچه هم باشه

با ۳۰‌سال بازنشست میشم رسمی هستم نه والا ۳۳ سالمه دیرتر بشه ممکنه اصن باردار نشم

نمیتونی با 15 سال بازنشست کنی خودت را با میزان حقوق کم تر یا یه موقع هایی قانون میاد واسه چند سال سابقه یه مبلغ پولی میدن