2777
2789
عنوان

دیگه توان درس خوندن ندارم

89 بازدید | 6 پست

این همه خوندم تلاش کردم نمونه سوال حل کن بجنگ براش گفتن کنکور و با نهایی جبران میکنم الان نهایی و با چی جبران کنم میان کلید میدن طراح سوال طبق اون تصحیح کنه خب دانش آموز این همه درس و باید بخونه مگه می‌تونه مو به مو بنویسه ریاضی و این همه جوابا رو درست نوشتم یه سری فرمول ننوشتم بررا فرمول نمره کم میکنن خب چجوری روم میشه اونوقت نمره هامو به مامانم نشون بدم دیگه دانشگاه دولتی پر آرزوهام پر چرا اینکار و با دانش آموز میکنین فلسفه ی نهاییشون این بود استرس کنکور کم بشه ولی چیشد با این سوالا ۶۰برابر استرس دادن مصحح نهایی اگه این و میبینی تورو خدا درست تصحیح کن😭💔

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری منم الان داشتم می گفتم کاش بمیرم و تموم شه دیگه

دور ازجونت💔❤️

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

هعیی بیخیال شرایط برا همه یکسانهخداروشکر فردا اخرین امتحانه

می‌خوام بیخیال بشم ولی مامانمخیلی هزینه کرد تو شرایطی که خودش یه نفری مسئولیت زندگی رو به دوش داره منم سر بارش بودم گناه داره شرمنده میشم جلوش

انشاالله یه رشته ی خوب قبول میشی و زحماتش جبران میشه

همچنین گلی❤️