2777
2789
عنوان

دختری که قبلا نامزدی بهم زده

159 بازدید | 5 پست

اگه ی دختر قبلن نامزدیش بهم زده باشه)بدون عقد )...تعداد افرادی که حاضرند بیان خواستگاریش با وجودیکه روابط اجتماعیش بالاست چقدره؟

شما خودت اگه دختر مجردی هستی یا بودی حاضری با پسری که چند ماه۷ماه نامزد بوده

والا من دختر عقد دیدم بعد اینکه جدا شده پسر مجرد بدون سابقه ازدواج اومده گرفتش ربطی نداره یکم شانس 

بعدش هم قیافه و رفتار مهمه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلییییییییی خانوم مجرد بچه دار دیدم که پسری که اصلا ازدواج نکرده گرفتش و خوشن با هم این چ طرز فکریه گل گلی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

من قبل ازدواج نامزد داشتم وبه هم زدم

فقط به شوهرم گفتم خانوادش نه 

البته من واسم مهم نبود بدونند یا نه 

شوهرم چیزی نگفت

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌