2777
2789
عنوان

عمل بینی فوری

98 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان میشه خواهشا صادقانه و بدون تبلیغ کمکم کنید نظرتون درباره این دکترهایی میگم چیه کدومش کارش بهتره واقعا گیج شدم برای عمل بینی کتر کی بهتره من خودم کرمان زندگی می کنم اگر هر کدوم ناراضی دارن بگین به چه علت و کی رو معرفی می کنید هر دکتر ناراضی داره چکار کنم میترسم از نتیجه عمل من واقعا نخ توان و نه پول و نع انرژی دارم برای عمل ترمیمی میشه یک دکتر عالی که ۹۰ درصد ازش راضی باشن معرفی کنید واقعا گیج شدم پیش کی برم

دکتر عیتقه چی تو یزد 

دکتر حسنانی تهران

دکتر غلامرضا صفایی تهران 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمل کردی؟

نه گلم هنوز دکتر خوب پیدا نکردم آخه بینی پرکاری دارم و گوشتی و بزرگ و انحراف و مشکل تنفسی و افتادگی و قوز و پهناش زیاده شما دکتر خوب که بتونه بینی گوشتی رو خوب عمل کنه هم ظاهرش و مشکل تنفسی برطرف کنه سراغ دارین؟ اکثرا میگن تهران عمل کن دکتراش بهترن  تهران هم کلی دکتر دارن ادم گیج میشه کدوم انتهاب کنه خیلی وقت مطب گردی ندارم هر روز سرکارم متاسفانه

شما کدوم شهرین

سلام عزیزم من کرمانم نوبت گرفتم پیش صفری براعمل دوهفته دیگه اما دودلم

سلام ان شاءالله به سلامتی و موفقیت عمل کنید هزینه دکتر و کلینیک چقدر میشه بعد از ویزیت چند وقت بعدش نوبت عمل میده؟ بینی شما گوشتی یا استخوانی طبیعی میخواین یا نیمه فانتزی مشکل بینیتون چیه

مطبش رفتی نزدیک نمونه کارای بعداز عملش مخصوصا اونایی بالای ۶ ماه از عمل گذشته کسی دیدین صحبت کنید ببینید راضی بودن یانه

خواهشا بیاین از تجربه عملتون به منم بگین چطور بود

سلام ان شاءالله به سلامتی و موفقیت عمل کنید هزینه دکتر و کلینیک چقدر میشه بعد از ویزیت چند وقت بعدش ...

سلام من اواخرمرداد یااوایل شهریور بود نوبت گرفتم برا۲۵ ام

۷۶ هزینش

چندتا آشنا دیدم عمل سال۹۷ اش وعمل۲سال قبل هم دیدم خوب بود فقط قد بینی یکیشون کوتاه بود

نقاهت سختی نداشتن مشکل تنفسی هم نداشتن

متشکرم باشه.