2777
2789
عنوان

میشه خواهرانه راهنمایی کنید

97 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

من ی خواهر دارم حدودا ۱۵سال ازم بزرگ تره و متاهله رفتاراش اینجوریه که مثلا عینک میزنم با اینکه کاری به کارش ندارم مسخرم میکنه و میگه عینکشو نیگا یا مثلا ظاهرمو مسخره میکنه یا نهیب میزنه در صورتی که با اون یکی خواهرم اینجوری نیست من بچه هاشو دوس دارم ولی تا میان پیش من فحش میده و میگه از تو چیزای بد یاد میگرن یا میگه تو گوشیت چیز بد نشونشون ندی اخه من نمیدونم چه بدی به این کردم یا باهاش حرف میزنم میگه زر نزن یا گوه نخور

بنظر شما چرا؟من نمیدونم چه بدی کردم

البته مادرم هم از این بدتره 

چرا این همه عقده داره 

یکم ازش دوری کن 

باش بگو و بخند نکن 

بعضی ادما رو محلشون نذاری بهتره

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا این همه عقده داره یکم ازش دوری کن باش بگو و بخند نکن بعضی ادما رو محلشون نذاری بهتره

کاری باهاش ندارم ولی خب میبینمش ی حرفی میشه میگه پا میشم میام میزنم تو گوشت و فلان

وای این چه رفتاریه  منم یه خواهر دارم ۱۵ سال ازم بزرگتره از مادرم بیشتر دوستم داره و دوسش دارم وقتی ازدواج کردم چه تو کار خونه وقتی زایمان کردم همیشه پیشم بوده ینی انگار مادر دوممه

تو روش وایسا هر حرفی زد جوابش بده وگرنه بقیه هم یاد میگیرن بهت حرف بزنن ناراحتی تو نشون بده حتی باها ...

باهاش حرف نمیزنم اصلا کاری بهش ندارم خودش حرف میزنه میگم که بخدا دارم ی حرفی میزنم بعد منو مسخره میکنه 

هر چی بهت گفت تو مثل تودش جوابشو بده تا ترکش بشه

نمیشه تا منم بهش حرف میزنم ساکت میشه ولی بازم خودشه یکاری کرده که دیکه تو روی هیچکس نمیتونم نگاه کنم حس میکنم مسخرم میکنن

باهاش حرف نمیزنم اصلا کاری بهش ندارم خودش حرف میزنه میگم که بخدا دارم ی حرفی میزنم بعد منو مسخره میک ...

همون لحظه جوابش بده کسی که بقیه مسخره میکنه یا از حسادت باهم خودکم بینی داره توهم مسخرش کن