2777
2789
عنوان

دوربین عکاسی

33 بازدید | 4 پست

بچه ها من خیلی به عکاسی علاقمندم 

دوست دارم یاد بگیرم چه دوربینی بگیرم که هم قیمت مناسب باشه هم اینکه تجربه دوربین دست گرفتن ندارم کلا چه مدلی برا تازه کارا خوبه؟

بنظرم اول یه دوره عکاسی با موبایل ببین بعد اگه واقعا علاقه داشتی برو سراغ دوربین

توی یوتیوب اینا هم اموزش هست

بعضی وقتا باید از کاری که میخوایم انجام بدیم مطمئن باشیم

و همین الان هم راه های درامدش رو پیدا کن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اول یه دوره عکاسی با موبایل ببین بعد اگه واقعا علاقه داشتی برو سراغ دوربینتوی یوتیوب اینا هم ا ...

گوشیم دوربینش خوب نیست مدل پایینه 

اره خیلی علاقه دارم دوست دارم برم تو اتلیه ای چیزی کار کنم 

گوشیم دوربینش خوب نیست مدل پایینه اره خیلی علاقه دارم دوست دارم برم تو اتلیه ای چیزی کار کنم

از چت جی بی تی بپرس چه مدل دوربینی خوبه، هی سوالبپرس تا بهت اطلاعات بده

توی اینستا و یوتیوب هم سرچ کن ویدیوهایی که دوربین معرفی میکنن رو نگاه کن

خودت باید اطلاعاتت رو بالا ببری که بتونی انتخاب کنی

از مدل دوربینا، قابلیتی که باید داشته باشن، امکاناتش همه چی رو باید یاد بگیری

اول دوربین نخر بعدش ببینی باید چیکار کنی و چیکارا میتونه بکنه، همین الان یاد بگیر که بتونی انتخاب درستی داشته باشی و بعدا خریدی راحت استفاده کنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch