2777
2789
عنوان

میگن عکس میزاریم بعد قفل میکنن

258 بازدید | 36 پست

بعضیا واقعا کارشون زشتع ۲ ساعت تو تاپیک علاف میشی برا عکس بعد ۲ صفحه تاپیک و قفل میکنه . تاپیک ها قبلیشم به همین روال قفل . . کاربر های اول صبح چرا اینجورن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید عکس آپلود نشده مجبور شدن قفل کنند که مردم معطل نشن؛

رفتم تاپیک های دیگش هم دیدم دوتا تاپیک با همین موضوع داشت که بیاین عکس یه نفر بزارم شخصیت شناسی کنین بعد عکس نزاشته قفل کرده بود 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

توی دانشگاه ازاد یا پیام نور بدون کنکور روانشناسی خوندی ک همه جا پره زر هم میزنی😂😂

زر و که تو میزنی اینجور که پیداس ! 

حالا تورو سننه که من چی خوندم چی نخوندم بدبخته پیگیر ! 

زر و که تو میزنی اینجور که پیداس ! حالا تورو سننه که من چی خوندم چی نخوندم بدبخته پیگیر !

اها دیدی حالا کی زر میزنه!

پس بتو هم ربطی نداره من کی دیپلم گرفتم یا ن بدبخت

وقتی طرف صحبتم استارتره ن تو

اشتباه میکنی ریپ میزنی فضولی میکنی

همونطور ک خودت میگی ب کسی ربطی نداره چی خوندم

بتوهم ربطی نداره من چی میخونم یا چ سالی دیپلم گرفتم 

🤍

اها دیدی حالا کی زر میزنه!پس بتو هم ربطی نداره من کی دیپلم گرفتم یا ن بدبختوقتی طرف صحبتم استارتره ن ...

فازت شبیه محصل ها بود اخه ! 🤷🏼‍♀️ 🤷🏼‍♀️ 

اها دیدی حالا کی زر میزنه!پس بتو هم ربطی نداره من کی دیپلم گرفتم یا ن بدبختوقتی طرف صحبتم استارتره ن ...

اگه اشتباه کردم چرا به خودت گرفتی ؟! 

اینقد پیگیر که اومدی رفتی تو صحفه کاربری من بعد اومدی تو تاپیک من عقده گشایی ! والا همین الانشم اینقد برام بی اهمیتی ک حتی نرفتم تاپیک هاتو ببینم  😂😂 تا تهشو بخون .

اگه اشتباه کردم چرا به خودت گرفتی ؟! اینقد پیگیر که اومدی رفتی تو صحفه کاربری من بعد اومدی تو تاپیک ...

یاد بگیر فضولی نکنی تو زندگی مردم وقتی اون رو تو ریپ نزده و بتو حرفی نزده

جایی هم ک اشتباه کردی بپذیری

الانم برو مطبت خانم روانشناس😂😁

پماد بخریااا🤣

بی اهمیت بودی ب خودت اجازه نمیدادی کامنت منو تو اون تاپیک بخونی ریپ بزنی زر بزنی🤣😁

🤍

توی دانشگاه ازاد یا پیام نور بدون کنکور روانشناسی خوندی ک همه جا پره زر هم میزنی😂😂

حالا کار به دعواتون ندارم اما خب توام پزشکی میخونی دیگه از مریخ نیومدی که رشته بقیه رو مسخره میکنی😐😐😐😐😐

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................