2777
2789
نه اصلاسادگی بدترین درد دنیاست. آدم باید عاقل باشه

در مقابل عاقل جاهل هست

سادگی یه حسنه کسی که ساده باشه همه رو به چشم خوبی میبینه

ولی کسی که جاهله خوب و بد رو تشخیص نمیده

باید بین اینا فرق گذاشت

جاهل به راحتی عاقل میشه جهل از روی ندانسته وقتی زیادتر بدونید دیگه جاهل نیستید وقتی از گذشته درس بگیرید جهالتتون از بین میره

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونی ساده نیستم؟منو میشناسی مگه؟ اصلا مگه من گفتم که ساده ام؟من فقط سادگی رو خوب توصیف کردم

با حرفایی که میزنی ساده نیستی وی دلت میخواد بقیه ادما ساده بمونن 

ی همکار این مدل داشتم خودش زرنگ عالم ولی بقیرو تشویق میکرد به سادگی حتی میگفت مردم چه پررو شدن نمیشه ازشون سواستفاده کرد 

با حرفایی که میزنی ساده نیستی وی دلت میخواد بقیه ادما ساده بمونن ی همکار این مدل داشتم خودش زرنگ عال ...

خیلی جالب هستید با دو سه تا جمله منو شناختید

روش فکر میکنم

شما هم فکر کنید

خیلی جالب هستید با دو سه تا جمله منو شناختیدروش فکر میکنمشما هم فکر کنید

کسیکه سادس نمیدونه ادما زرنگ چجورین ولی تو میدونی 

تو  جامعه مردم از ادمهای شعاری و نصیحت کن خوششون میاد از کسانی فقط حرفای قشنگ میزنن از زبونبازی 

کسیکه سادس نمیدونه ادما زرنگ چجورین ولی تو میدونی تو جامعه مردم از ادمهای شعاری و نصیحت کن خوششون م ...

دقیقا درست میگید 

ولی من ادعای سادگی نکردم

بهشون گفتم قدر سادگی رو بدونیدچون میدونم خودم نیستم و ازش در عذابم

ولی اینجوریم نیست که بخوام از سادگی کسی سو استفاده کنم منکه اصلا ایشون رو نمیشناسم

دقیقا درست میگید ولی من ادعای سادگی نکردمبهشون گفتم قدر سادگی رو بدونیدچون میدونم خودم نیستم و ازش د ...

قدر سادگیشو  خودش نباید بدونه ادما باید بدونن درصورتیکه دنیا اینطور نیست حتی مردم کشورای پیشرفته هم ادما ساده ایی اصلا نیستن 

به بدبخت شدن همدیگرو با حرفای شعاری تشویق نکنیم 

اگر نصیحتی داریم اول خودمون انجامش بدیم بعد از دیگران بخوایم 🌺

قدر سادگیشو خودش نباید بدونه ادما باید بدونن درصورتیکه دنیا اینطور نیست حتی مردم کشورای پیشرفته هم ...

وقتی ازش میخوام قدر سادگی بدونه یعنی خودم دنبال رسیدن بهش هستم و نمیرسم!!!

سادگی با احمق بودن فرق داره

من سادگی رو ترویج میکنم و خودمم دنبالشم

ولی نه خودم دوست ارم احمق باشم نه کسی رو به احمق بودن دعوت میکنم همه ما با کمال عقلانیت باید زندگی کنیم و از حق و حقوقمون دفاع کنیم این وظیفه شخصیه که به همه واجبه

اینجا احتمالا سادگی رو جور دیگه برداشت کردید، متاسفانه سادگی توی جامعه ما رنگ باخته انسانهایی که ساده هستن و بی ریا کسایی که ته دلشون فقط به خوبی ها فکر میکنن و پشت حرفاشون مبنایی ندارن اونایی که دنبال ذهن خوانی و مقایسه افراد نیستن در رنجن وقت میگیم سادگی خوبه چون همه میدونن چه سختی هایی داره جبهه میگیرن و واردش نمیشن    ولی من میگم بیاید ساده باشیم زندگیامون خوردنی هامون پوشیدنی هامون اخلاق و رفتارهامون

پر ا عقلانیت و ساده

اتفاقا اکثرا دانشمندان و عرفا و کسایی که به درجه بالایی از عقلانیت رسیدن معمولا ساده زیستن باهاشون که حرف بزنی احساس نمیکنی داری با شخص خاصی حرف میزنی ولی محبت و نجابت و خوبی و پاکی و بی الایشی از شون پیداست.

وقتی ازش میخوام قدر سادگی بدونه یعنی خودم دنبال رسیدن بهش هستم و نمیرسم!!!سادگی با احمق بودن فرق دار ...

ساده زیستی با ساده لوحی فرق داره 

والا قدیم عرفا و شعرا و دانشمندا اصلا ساده زیست نبودن اکثرا تو رفاه بودن یا برای دربار زمان خودشون کار میکردن