2777
2789

من از خواهرم بزرگ ترم ولی کوچیکه بیشتر از من هزینه لباس‌ و لوازم آرایشی می‌کنه برای اون دارن برای من ندارن 

در حالیکه به من میگن پول نداریم اون یکی رو می‌برن فروشگاه لباس میخره مادرم نگفت برای تو هم همون اندازه پول بریزیم برو بخر ولی اگه من یه جوراب بخرم در عوضش می‌ره یه لباس گرون برای اون یکی میخره که مثلا تو اونجا خرج کردی اینم اینو خرید 

کلا اون هر گوهی بخوره توجیه میکنند اومده تو اتاق لباساشو مثل خر پخش کرده هزار طرف اتاق میگم همه رو بنداز یه گوشه من موظف نیستم کفن تورو جمع کنم مادرم باز طرفداری می‌کنه که گناهی نداره کمد خوب و جادار نداره به پدرم میگه برو هزینه کن بیا اینجا کمد دیواری اضافه کن! پول نداشتن مثلا😏 فقط امیدوارم من جوری پیشرفت کنم و اون بچه عوضی ولگردشون چنان بخوره زمین دل من خنک بشه اون موقع هزار تومان به همچین پدر مادر بی لیاقتی نمیدم ببینم خودشون و بچه عوضی تر از خودشون چه غلطی می‌خوان بکنند 

تنها راه انتقام گرفتن از همچین پدر مادر نخاله ای دقیقا همینه که بچه نامحبوبشون به یه جایی برسه و بچه عزیز کرده کفن بشه فقط به امید اون روز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساسی که داری مقصر خانواده ات و مادرته نه خواهرت

به دو تا دختر بایدددددد هم اندازه پول داد اگه اختلاف سنی کمه اگه زیاده بزرگتره باید یکمی بیشتر پول بگیره و با توجه به نیازشون هزینه یا پس انداز کنن

با خواهرت بد نشو تقصیر مامانته

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

درسته دلت پره عزیزم ولی بد کسی نخواه. اول بار خودت خدا نکرده ضربه میبینی. اون اتفاقی براش بیفته که تو عزیز تر نمیشی تازه شاید شاید بعضی بگن کاش بجاش این یکی نبود دور از جونت. یا خیلی چیزای دیگه. خیر بخواه. وقتی به چیزای خوب فکر کنی برای خودتم رقم میخوره. بعد به خانوادتون بگید هر ماه به هرکدوم پول بدن خودتون مدیریت کنید. که نگید برا کی بیشتر شد برای کی کمتر. 

چقدر اختلاف سنی دارید

احساسی که داری مقصر خانواده ات و مادرته نه خواهرتبه دو تا دختر بایدددددد هم اندازه پول داد اگه اختلا ...

خب مادرم بده اون عوضی چرا سواستفاده می‌کنه؟ خواهرم هم کرم داره البته دور از انتظار نبود به منم اینقدر بها بدن استفاده میکنم از قصد لج منو در میاره که مثلا ببین هیچ کاری نمیتونی بکنی 

همشون عوضی و بیشعورن

بين بچه ها نبايد تبعيض قائل شد ولي شما هم بد خواه خواهر و برادرات نباش چون به خودت بر ميگرده اميدوارم هم شما پيشرفت كني هم اونا. قلبتو سفيد نگه دار هميشه عزيزم خوبي اثرش رو ميذاره

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

عزیزدلم اینجوری نگو اونم خواهرته زمین بخوره مطمین باش تو بیشتر ناراحت میشی غصه میخوری دامن مشکلاتش تورو هم میگیره بچه عای بزرگ همیشه مطلوم ترن دوست ما دوتا پسر داره میگه بزرگه اینقد درک‌داره با کوچیکه میریم فروشگاه یهو میره یه اسپیکر برمیداره اصلن نمیپرسه پولشو دارین یانه ولی بزرگه اصلللننننن فک کنم شماهم زیاد با درکید خواهر ازوناس نخرن براش پاره شون میکنن 

بچه ها اونجور که مادر و پدر تربیت میکنن بزرگ میشن.خب طبیعیه که خواهرت یکم لوس بار بیاد و بدجنس باشه.نمیشه انتظار دیگه ای داشت.بهترین کار اینه بری دنبال کار که دیگه غصه ب این چیزا رو نخوری

بين بچه ها نبايد تبعيض قائل شد ولي شما هم بد خواه خواهر و برادرات نباش چون به خودت بر ميگرده اميدوار ...

اگه بدی به خود آدم برمیگشت که الان خواهر و مادرم باید سینه قبرستان می‌بودند

اتفاقا اولین و آخرین ارزوم مرگ اونه تا اون روز رو نبینم جیگرم خنک نمیشه 

لابد می‌خوان باز برای سنگ قبرش میلیاردی خرج کنند حتی بمیره هم عزیزه 

من بخاطر اینچیزا اصلن دوسندارم دوتا بچه داشته باشم هرکار کنی بازم میگن فرق گذاشتی

آره واقعا بنظرم باید عدالت رو رعایت کرد که تقریبا ناممکنه ولی تا این حد نباید اختلاف گذاشت احتمالا چون اسی زودتر وارد نوجوانی شده و رفتارش خواسته هاش و نیازهاش تغییر کرده خانوادش درکش نکردن و یجور رفتار میکنن که اون یکی بهتره و این بهتر بدتری تا ابد میمونه

این اتفاق شایعی هست بین دو بچه پشت سرهم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
عزیزدلم اینجوری نگو اونم خواهرته زمین بخوره مطمین باش تو بیشتر ناراحت میشی غصه میخوری دامن مشکلاتش ت ...

نه من با درک نیستم فقط دوست داشتنی نیستم 

بچه نیستم سرمو شیره بمالید 

اسم این با درک بودن نیست قربانی بودنه 

همین الان تکه تکه بشه از ذوق سکته میکنم کاش بشه واقعا اصلا ناراحت نمیشم 

اینکه پدرمادرم از مرگ عزیزشون زجر بکشن حالمو خوب می‌کنه در عین حال که ببینند اونی که دوستش نداشتند چقدر موفق شده

اصلا کاش نمیره فقط یه جور بشه زجر بکشه تا آخر عمر کاش گیر یه عوضی بیفته ببینم با جهیزیه بهتر و حمایت بیشتر چه گوهی میخواد بخوره من لذت ببرم