2777
2789

من دوران عقدم با اینکه تقریبا طولانی بود شاید تو یک سال یکی دوبار شب موندم خونه مادرشوهرم ...

همیشه هفته دوبار سه شنبه و جمعه صبح میرفتم تا بعد از شام از اولم با شوهرم طی کرده بودم که من شب نمیمونم خوشم نمیاد حالا جالب اینه شوهرم اصلاااااا همچین آدمی نیست حتی یک بار به شوخی بهم نگفت چرا نمیمونی یا نگفت بمون...

همیشه میگفت هرطور خودت راحتی...

خالا رفیقم ازم سوال کرد دوران عقد چجوری بودی منم بهش گفتم میگه واااای من هفته ای سه شب حد اقلش دوشب اونجا میموندم شوهرت باید ازت سرد میشد😑

سوالم اینه من واقعا کارم عجیب بود یا کار رفیقم؟؟؟..

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین زندگیتو با زندگی رفیقت مقایسه نکن و اصلا کنار هم قرار نده اخلاق شوهر تو و شوهر رفقیت یکی نیست و چ لزومی داره که برا رفیقت میشینی اینارو میگی 

و خب تو از همون اول گفتی ک من شب نمیمونم اونم گفته خب هرطورمایلی و نخواسته که مجبورت کنی بمونی و به تصمیمت احترام گذاشته

كار شما درست بوده شما شوهرت هم آدم فهميده ايه  خونه مادر شوهر اصلا مگه جاي شب خوابيدنه هزارتا حرف برا آدم دميارن. آفرين به عقل شما و شوهرت

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

اون عجیب بوده که انقدر خودشو سبک کرده. اتفاقا هر چقدر خودت رو دست بالا بگیری و سرسنگین باشی همونقدر تو زندگی متاهلیت  موفقی و میتونی جلوی دخالت های نابجای اطرافیان رو بگیری.. کار درست رو تو کردب 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏