2777
2789

واسه من دو سال شد دیگه خسته ام واقعا

نمی‌دونم موضوع چیه

یه مدت چند تا خواستگار دیگه داشتم اونام نشد بعد الان یه ساله بهش فکر میکنم ولی نمیاد🥲

چه شانس افتضاحیه خدایی

پسره همه چی تمومیهها تنها مشکلش اینه که فقط نمیاد دیگه که اینم همه چیو خراب می‌کنه🥺😔

دیگه لابد دوست نداره بیاد

نمیتونم بهش اجبار کنم

امیدوارم همیشه خوشبخت بشه🙏🥲حالا هر اتفاقی هم که بیفته مهم نیست

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

اره دوتاش اینجوری بود 

البته همش روی هم رفته سه چهارتا تا خواستگار داشتم 

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دوتاش اینجوری بود البته همش روی هم رفته سه چهارتا تا خواستگار داشتم

ببخشید میتونم بپرسم چجوری با این موضوع کنار اومدید؟

🧡🤍تا روز کنکور تنها و تنها ۲۵۴روز دیگر✌️انشاالله رتبه زیر ۱۰۰دانشگاه تهران در رشته علوم تربیتی

ببخشید میتونم بپرسم چجوری با این موضوع کنار اومدید؟

خیلی عجله نکن اونی که باید بیاد میاد

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

درکت میکنم واقعا ، امیدوارم آروم تر بشی لطفا دیگه بهش فک نکن

متشکرم🙏🥺ولی خوب سخته

یه حسی همش تو گوشم میگه اون ممکنه تو رو بخواد اون ممکنه تو رو بخواد🥺

بعد نمیتونم برم

میترسم برم ولی اون که راحته بی من تغییر علاقه بده ولی من خواستگار به اون خوبیو از دست بدم🥺🥲

خیلی عجله نکن اونی که باید بیاد میاد

متشکرم🙏🥺

ای کاش خودش بود اونیکه باید میومد🥲

متشکرم🙏🥺ولی خوب سختهیه حسی همش تو گوشم میگه اون ممکنه تو رو بخواد اون ممکنه تو رو بخواد🥺بعد نمیتو ...

ناراحت نشو ولی اگه میخواست بیاد طی این 2 سال میومد 

امیدوارم بهترین ادم سر راهت قرار بگیره

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
ناراحت نشو ولی اگه میخواست بیاد طی این 2 سال میومد امیدوارم بهترین ادم سر راهت قرار بگیره

واقعا!🥺😭😭😭😔

حق با شماست

باید دید خدا چی میخواد امیدوارم به راحتی برم😔

اون دیگه نمیاد عزیزم ادمی ک بخاد بیاد یه هفته نمیشه میاد

اره برام پیش اومده یکی دوماه توفکرش بودم دیگه بیخیال شدم

بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!!                                 لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼

اون دیگه نمیاد عزیزم ادمی ک بخاد بیاد یه هفته نمیشه میاداره برام پیش اومده یکی دوماه توفکرش بودم دیگ ...

میفهمم🙏🥰