2777
2789
عنوان

دبیری یا ابتدایی 🙂

375 بازدید | 52 پست

الان تو این لحظه زندگیمم که مجبورم یه تصمیمی بگیرم که راه برگشتی نیست

میتونم ابتدایی شهر بومی  خودم  ( ساکن اونجا نیستم ) رو اولویت قرار بدم 

میتونم دبیری اشنویه رو اولویت قرار بدم

از اونجایی که ترازم بد نشده احساس میکنم هر کدوم اولویت باشه اونو قبول میشم

واقعا باید چیکار کنم ؟

اگه اشنویه رو انتخاب کنم ۸ سال باید بدون خانواده اونجا خدمت کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ابتدایی خیلی دوس دارم❤

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

بشین فکراتو بکن

من  ب شخصه ابتدایی دوست دارم با بچه ها حال میکنم 

فقط 42 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

ابتدایی حقوقش بالاتره بچه های کوچیکتر معصوم تر و مهربون ترن کار باهاشون اگرچه سخت اما لذت بخشه

دبیری بالاتره فکر کنم 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.