2777
2789

من ترمیم اولی ام،  فردا امتحان جغرافیا دارم ولی از دیروز سرم خیلی درد میکنه نمیتونم درس بخونم 🥲

نمره پارسالم ۱۷/۵ خوبه نمرش ؟ میخواستم امسال نمرش بیشتر بشه ولی با این وضعیت اصلا نمیتونم بخونم 

اگه نرم سر امتحان مشکلی پیش میاد ؟ چون از یه نفر شنیدم اگه نری سر امتحان نمره بقیه درس ها صفر میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من امروز دفاعی داشتم بد نبود شکر خدا

دعا کنید نمرم کم نشه بالای ۱۸ بشم

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

من زبان پارسال 19.75 شدم سال اوله ترمیم میزنم چون بعدش امتحان مهم داشتم نرفتم الان نمره هام صفر میشه؟ 😭

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

من زبان پارسال 19.75 شدم سال اوله ترمیم میزنم چون بعدش امتحان مهم داشتم نرفتم الان نمره هام صفر میشه ...

یه نفر به من گفت اگه نری صفر میشه ولی من باور نکردم از کس دیگه پرسیدم گفت اینجوری نیست اگه نری نمره پارسالت رو میزارن نگران نباش 

یه نفر به من گفت اگه نری صفر میشه ولی من باور نکردم از کس دیگه پرسیدم گفت اینجوری نیست اگه نری نمره ...

ممنون داشتم سکته میکردم 😅

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

نه نمره قبلیت

ممنون