2777
2789

من شهر غریبم چند سال پیش که خونه خریدیم ۴تا همسایه بودیم یکی از خونه ها خالی بود

۲تا همسایه های دیگه هم بخاطر اینکه تنها بودم خیلی محبت کردم تا یه جمعی برای خودم داشته باشم

یه همسایه مسن دارم خانوم تنهاس با وجودی که ۲تا دختر متاهل داره هیچ وقت موقع نیاز و مریضی بهش نمیرسن

من دلم میسوخت که تنهاس همسرم دکتر میبرد حالش بد میشد میومد خونمون سرما میخورد براش غذا و آبمیوه میبردم

در حالی که خیلی هم خسیس بود و هر روز خدا ساعت۳ظهر میومد تا ۵عصر می‌نشست ولی من چون بچه کوچیک داشتم نمی‌رفتم خونش بهم نریزه،از شهرستان هرچی می‌اوردم یه سهم به همسایه ها میدادم 

یا یه همسایه دیگه مجانی۱سال از پارکینگ ما استفاده کرد 

خلاصه به قول خودشون خیلی خوب و بی آزار بودیم

حالا میخوام جابه جا بشم و میگن ناراحتن و حیفه این صمیمیت بهم بخوره..بعد این همه وقت کارم بهشون افتاده.

هر دو یخچال فریزر دو قلو دارن یکیشون که ۱نفره

یکیشون ۲تفر

ازشون خواستم نصف روز وسایل فریزرم اندازه نصف کشو جا بدن صب بزارم عصر بردارم

هر دو گفتن جا ندارن...

۲روز بعد اون خانومه که تنهاس خودش گفت ۱۰کیلو کرفس خریدم آماده کردم گذاشتم فریزر...

من واقعا ناراحت شدم.خیلی هم رک بهم گفته جا ندارم.بعد در کمال پر رویی ظرف آورده میگه از آب مقطر کولرتون پر کن بده من برای اتو لازم دارم!

دلم میخواد ۲تا درشت بارش کنم

اگه از دستتون خوبی برمیاد هم نکنید میشه وظیفه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه شد برات

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

البته شاید واقعا جا نداشتن

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

شانست اینا بد در اومدن ولی بگو ابشو لازم دارم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

الان فصل نخودو باقالیو این چیزاست شاید واقعا جا ندارن،یادمه مامانم چند ماه میگوهای همسایمونو تو فریزر نگه داشت یخچالمون بو جنازه میداد😢😂

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

یعنی چی کمک به همسایه واجبه ما هم برای رضا خدا انجام میدیم نه توقع جبران

توقع جبران نیست ولی خب منم کمک نیاز دارم و تو روز سختم همسایه ای که همیشه کنارش بودم دست رد بهم میزنه

ناراحتم میکنه 

واقعا راست میگن خانم

فریزها بخاطر کنجایش کمشون جا ندارن منم همسایم گفت بزار تو فریزرت رفتم ی مشت چیزا را ریختم بیرون تا چیزا اینا جا بدم گفتم حالا میاد میبره 

نتیجه ش شدن خراب شدن همون چیزای فریزری خودم 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...