ب ی چیزی پی بردم من آدمی ام ک خیلی توظاهرم مشخصه ک ازطرف مقابل الان بدم اومده حرص دارم ازش و این چیزا کلا غیرارادی اخم میادتوصورتم وحتی توظاهرم برام سخته ک نشون بدم خوبم البته براخانواده شوهر...ازاونطرف دوتاجاری های دیگه م خیلی خودشیرینی میکنن برای مادزشوهرم..خلاصه حس میکنم ک فهمیدن من باهاشون بدم وشوهرمم فهمیده،حالا شوهرمن برخلاف اون دوتابرادرشوهرام خییییلی هوای مامان باباش روداره..و ازاینطرف من هی میخام ثابت کنم ک شوهرم ب من اهمیت میده و وارد ی رقابت انگارشدم باخانواده شوهرم وشوهرمم برای اینکه بگه من زن ذلیل نیستم بااوناخیلی خوبه منم ازاینطرف آتیش گرفتم ب نظرتون اگه منم تلاش کنم نشون بدم باخانوادش خوبم و خودشیرینی کنم مشکل منم حل میشه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم برا خانواده شوهر با پنبه سر بریدن خیلی بهتره . منم اوایل انقد بحث و دعوا میکردم ک ثابت کنم من بد نیستم اونا دارن اذیت میکنن دیدم فایده نداره مث خودشون شدم