2777
2789
عنوان

لطفا نظربدیدخانمای باسیاست

129 بازدید | 7 پست

ب ی چیزی پی بردم 
من آدمی ام ک خیلی توظاهرم مشخصه ک ازطرف مقابل الان بدم اومده حرص دارم ازش و این چیزا کلا غیرارادی اخم میادتوصورتم
وحتی توظاهرم برام سخته ک نشون بدم خوبم البته براخانواده شوهر...ازاونطرف دوتاجاری های دیگه م خیلی خودشیرینی میکنن برای مادزشوهرم.‌‌.خلاصه حس میکنم ک فهمیدن من باهاشون بدم وشوهرمم فهمیده،حالا شوهرمن برخلاف اون دوتابرادرشوهرام خییییلی هوای مامان باباش روداره..و ازاینطرف من هی میخام ثابت کنم ک شوهرم ب من اهمیت میده و وارد ی رقابت انگارشدم باخانواده شوهرم وشوهرمم برای اینکه بگه من زن ذلیل نیستم بااوناخیلی خوبه
منم ازاینطرف آتیش گرفتم
ب نظرتون اگه منم تلاش کنم نشون بدم باخانوادش خوبم و خودشیرینی کنم مشکل منم حل میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداازدهنت بشنوه..خسته شدم ازجنگیدن

عزیزم برا خانواده شوهر با پنبه سر بریدن خیلی بهتره . منم اوایل انقد بحث و دعوا میکردم ک ثابت کنم من بد نیستم اونا دارن اذیت میکنن دیدم فایده نداره مث خودشون شدم

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

چرا بابد مشکلت ایتجوزی حل بشه ؟میگن مشکل ر‌وحی داری اینجوری.عادی باشایرادات رفتاریت رو حل کن.چرا بای ...

ن ک خودشیرینی ولی خب من کاملاازظاهرورفتارم مشخصه خودم اخم میکنم ولی نمیفهمم حاضرجوابی میکنم تیکه میندازم بی محلی و سرد رفتارمیکنم ازاونطرف جاری هام هی زنگ میزنن احوال میپرسن چمیدونم روی گشاده دارن...بعد یکی گفت چون تواینجوری شوهرت بیشترمیحادب خانوادش خدمت کنه

عزیزم برا خانواده شوهر با پنبه سر بریدن خیلی بهتره . منم اوایل انقد بحث و دعوا میکردم ک ثابت کنم من ...

الان ی جاری دارم اصلااااا معلوم نیست توذهنش چیه خیییلی خووب ظاهرحفظ کرده 

الان ی جاری دارم اصلااااا معلوم نیست توذهنش چیه خیییلی خووب ظاهرحفظ کرده

دقیقن . وقتی هم جلو شوهر خوبه خانوادش بگی و باهاشون تو ظاهر خوب رفتار کنی شوهرت بیشتر طرفت میگیره تا اونا 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو