2777
2789
عنوان

خانمای خوش سلیقه بیان من موندم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 18 پست
بخدا کتی بگیرم جیگرمو سوراخ میکنه

بببین میتونی ورداری ، قزن ریز هم بخری بدی خیاط یا حتی خودت اگر تمیز درمیاری ، بدوز مثل دکمه جلو بسته میشه

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بببین میتونی ورداری ، قزن ریز هم بخری بدی خیاط یا حتی خودت اگر تمیز درمیاری ، بدوز مثل دکمه جلو بسته ...

نه مشکل شوهرم جلو باز بودنش نیست ، میگه خم میشی باسنت میوفته بیروناز پشت باسنت میوفته بیرون😕

نه مشکل شوهرم جلو باز بودنش نیست ، میگه خم میشی باسنت میوفته بیروناز پشت باسنت میوفته بیرون😕

پس باید بدوزی عزیزم

منم دقیقا سر همین موضوع چالش دارم

دیگه الان چند وقته واسه جمع نامحرم و بیرون از خونه یه سارافون یا کت بلند روی لباسم می‌پوشم که اونم دادم دوختن برام

مثلا شلوار جین بگ با شومیز معمولی می‌پوشم و اون سارافونم رو روش به عنوان رویه که پوشش هم داره

کت‌های بازاری هم که همه شدن قد ۷۵، واسه منی که قدبلندم حتی تا روی باسن هم نمیاد😂😑

من کت قد ۹۰ می‌گیرم با شلوار پارچه‌ای گشاد واسه جمع فامیلی و مهمونی و اینا

از سایت سونا‌ لطفی، قیمت‌هاش هم خوبه

نه خیلی گرون نه خیلی ارزون، به نظرم به نسبت کیفیت پارچه‌هاش و تمیزی دوختش می‌ارزه

محرم فقط محرم قدیم الان همه با تیشرت و لباسای کوتاه میان که خودشون رو به نمایش بزارن 🥲💔

مانتو مشکی بدون طرح و کمی بلند برای محرم خوبه

کلا من خودم برای محرم سرتاپا مشکی می‌پوشم

اگه میبینی شوهرت حساسه بهش بگو باهم برید خرید قشنگم اینجوری علاوه بر اینکه باهم وقت میگذرونید خودش لباس انتخاب می‌کنه و دیگه بهت گیر نمی‌ده خوشگلم

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی، دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم،حس ششمی هستم😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی تگ کن یا درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲