2777
2789
عنوان

مامانا سونوگرافی خوب تو رشت؟!

2942 بازدید | 16 پست

سلام مامانای عزیز رشتی. لطفا بگید سونوگرافیه خوب که خوب سونوگرافی کنه و قشنگ بچه رو ببینه و هی نگه معلوم نیس و فلان و مهربون باشه کجاست تو رشت ؟

اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سپهر  طلوع

سر بچه اولیم رفتم سپهر . خانمه اعصاب نداشت کلا. بعد تو عکس سونو هم یچه رو یبار خوب ننداختن تو عکس که آدم درست ببینه بچه کدومه 

سر بچه اولیم رفتم سپهر . خانمه اعصاب نداشت کلا. بعد تو عکس سونو هم یچه رو یبار خوب ننداختن تو عکس که ...

حالا شما ببینی یا نبینی چه فرقی میکنه 

عزیزم از نظر دقت خوبه من و دکترم راضی بودیم

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒
حالا شما ببینی یا نبینی چه فرقی میکنه  عزیزم از نظر دقت خوبه من و دکترم راضی بودیم

مرسی عزیزم حتما میرم طلوع انشاالله

مهربون تو رشت نداریم... ولی دکتر سمنانی میذاره ببینی... پدر بچه هم میتونه بیاد همراهت... بی اعصاب هم نیست... 

سپهر هم کارش خوبه...

ولی هر جا میری آزادبخش نرو

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
مهربون تو رشت نداریم... ولی دکتر سمنانی میذاره ببینی... پدر بچه هم میتونه بیاد همراهت... بی اعصاب هم ...

آزادبخش چرا ؟ چجوریه مگه ؟

آزادبخش انگار که طویله اس! خودش هم که بی اخلاق و بی تربیت!

خخخخخ پس عمرا نمیرم🤣

یعتی پامیشی میری تا تهران دو سه بار