2777
2789
عنوان

*******خانم خاص*******

| مشاهده متن کامل بحث + 2664 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همه دوستای گلم 💐💐💐💐💐🌷🌷🌷

از اینکه این تاپیک رو زدم رفتم خیلی خیلی عذر میخوام😞 ، من اومدم با یه اراده قوی .💪💪💪

من یه اخلاق خیلی خیلی بدی که دارم اینه که کاری رو نمیتونم به تهش برسونم اولش برای انجام دادنش خیلی شوق و ذوق و برنامه دارم ولی بین کار یهو بی حوصله و بی اراده میشم و میگم خوب که چی؟ این ر رو بکنم که چی بشه ؟ رلستش یه کم تنبلم .

البته به نظر خودم تو رابطه با شوهرم خوبم هاهاها    ولی خوب یه ضعف هایی دارم که دوست دارم کنار هم دیگه کاملا دوستانه بهترین باشیم و یه خانم خاص 

قبل از همه چی از پفپفی جون ممنونم که منو با تاپیک گلبوته جون آشنا کرد 

همین  کار شما پفپفی جون باعث شد من دوباره قدرت و انرژی بگیرم و برنامه های جدیدی برای زندگیم داشته باشم 

از همه تون دعوت میکنم بیاین تا یه خانم خاص بشیم.

🌹🌹🌹🌹 این گلا تقدیم نگاه زیبا تون ...... 

و اما روند کار ، 👮‍♂️یه قانون مهم👮‍♂️ شب قبل باید برنامه فردا رو بچینیم.

بیاین هممون یه دفتر برای اهدافمون،  کار های روزانه ، و یادداشت های مهم داشته باشیم من قبلا چند تا دفترچه داشتم و تو هر کدوم کار ها رو دسته بندی و جدا می نوشتم مثلا تو یکی اهدافم تو یکی جملات مهم و کلیدی تو یکی دیگه کار های روزانه و هیچ وقت به دردم نخوردن چون چندین دفترچه باهم بودن و من سردرگم میشدم و نمیتونستم همه رو جلوی چشمم بزارم ولی الان یه سررسید دارم تمام نوشته هام رو توی اون می نویسم .فقط به خاطر اینکه قاطی نکنم با متن درشت بالای هر مطلب جدید موضوعش رو می نویسم. ☺☺ 

شما هم یه دفتر حتما داشته باشید .

خوب از این قرار شد که شب قبل تمام برنامه فردا تون رو بچینید حتی اگر قرار جایی برید ، غذایی که میخواین بپذید یا کوچکترین و ریزترین کاری که میخواین انجام بدین همه رو وارد برنامه کنید ، ستونی و زیر هم بنویسید و در آخر کارهاتون رو با شماره های ۱،۲،۳ اولویت بندی کنید و روز بعد اول موارد مهمتر یعنی شماره ۱ رو انجام بدید.و بعد به ترتیب....

دوستای گلم یادتون باشه که تو کار های روزانه خیلی خودتون رو نکشید😶

لطفا کار ها رو خیلی با آرامش و صبوری انجام بدید چون شما یه خانم خاص هستید .لزومی نداره شما هر روز جارو بکشی یا گرد گیری کنی😊 

✔✔خوب این از برنامه شخصی خودتون   یه برنامه هم هست که هر شب باهم مینونیسم یعنی این برنامه رو هم حتما به برنامه شخصیتون اضافه کنید .یه سری تمیز کاری های خاص خونه و رسیدگی به خودمون و ر های خاص دیگه هست که جزو این برنامه هاست . ✔

من میرم و برمیگردم با مطالب جدیدتر  

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔ پس قرار این شد که شب ها برنامه ریزی خودمون رو هر شب داشته باشیم . 

و طبق نوشته های ابتدای تاپیک یک شنبه های هر هفته موضوعی انتخاب میشه و در موردش صحبت میشه .  

تا بتونیم بهترین زندگی رو برای خودمون ، همسرمون و فرزندانمون بسازیم💪💪  

من میرم باز بر میگردم

سلام به همه دوستای گلم 💐💐💐💐💐🌷🌷🌷 از اینکه این تاپیک رو زدم رفتم خیلی خیلی عذر میخوام😞 ، من ...

😍عزیزم خوشحالم که باعث شدم انرژی بگیری

بنظرم یه تایپک جدید بزن 

ابنجارو کسی پیدا نمیکنه

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍