2777
2789
عنوان

از بین رفتن عادت های خوب شوهرم

351 بازدید | 18 پست

دو مورد به ظاهر بی اهمیت ولی دلچسب بود 

چندماه از ازدواجمون میگذره 

سه ماه اول نقریبا قبل از این که غذا رو شروع کنه برای من میکشید  بعد خودش شروع میکرد 

و اینکه بعد از رابطه برام آب می‌آورد بخورم بعضی وقتا یا ازم میپرسید میخوای بیارم 

اما دیگه هیچ کدوم رو انجام نمیده انگار میخواد از سرم بیوفته 

من ری اکشن نشون ندادم 

به نظرتون چی بگم یا چیکار کنم؟ 

خوبه که انجام بده ؟ یا بیخیالش شم چیز مهمی نیست؟ 

البته وقتی خودش انجام میداد دلچسب بود فکر کنم بهش بگم دیگه جالب نباشه یا فکر کنه وظیفه می‌دونم 

وقتی انجام میداد واکنشت چیبود؟ باید حس قدردانی رو نشون میدادی برای تقویت رفتار مثبتش

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

مثلا اینکه دستت دردنکنه ک بفکری بعد رابطع واقعا نیاز دارم....یا این رفتارت منو خیلی خوشحال کرد....اون باید ببینیه که رفتارش دوست داشتنیه و توهم متقابلا براش انجام بدی 

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا اینکه دستت دردنکنه ک بفکری بعد رابطع واقعا نیاز دارم....یا این رفتارت منو خیلی خوشحال کرد....او ...

من خییییلی محبت میکنم همین چند مورد ساده رو انجام میده دوست ندارم کم شه ازش 

من خییییلی محبت میکنم همین چند مورد ساده رو انجام میده دوست ندارم کم شه ازش

ببین محبت نه ب این معنی که واااای عشقم مرسیییی نه

ب این معنی که حست رو درباره اون رفتار بگی....قدردانی نباید کلی باشه....باید جزیی باشه....روشن....مثلا بعد رابطه وقتی برام آب میاری خیلی بیستر رابطه بهم میچسبه....یا عاشق رابطمون هستم چون بعدشم فکرمی....یا الان ک ناراحتی بگو.  بگو قبلنا ک برام غدا میشکشیدی خیلی تو دلم ذوقتو میکردم....از احساس ها بگو

کلا راهی هست در مقابله با شوهر تنبل لباساشم می‌ریزه من جمع میکنم میگم گوش نمی‌کنه

تازه به اون نوع شلختگی عادت کرده اصلانمیشه ترکش داد

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

کلا راهی هست در مقابله با شوهر تنبل لباساشم می‌ریزه من جمع میکنم میگم گوش نمی‌کنه

تقسیم کار ....و صحبت کردن راجبش تو موقعیت درست.... من خودم همیشه میگم بررام سیب زمینی پوست بکن یا آب میاری. ک.خلاصه تو کارهای ریز شریکش میکنم.....از کارهای سخت شروع نکن....لباساش ولش کن بزار خودش ورداره