2777
2789
عنوان

از بین رفتن عادت های خوب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 18 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مردها بعد ازدواج فکر کن بچه هستن ....کلا میشن ی ادم جدید....اگه ازاول لباس جمع کنی دیگه تااخرش فکر میکنه وطیفه توعه....الانم دیر نشده....سعی کن تو کارهای ریز ازش کار بکشی....مثلا من خودم همسرم ازوقتی ازش تو اشپری کار کشیدم بیشتر درک کرد ک اشپزی سخته....یا مثلا میگم این چندتا لیوان بشور....تاوقتی تصور ذهنی از سختی یک کاری ندارن نمیتونن درکت کنن....فک‌کن ک ی بچه هست داری بهش اموزش میدی....باهاش درگیر نشو....اروم اروم با کارهای کوجیک....لباساش هم مرتب نکن  اگه گف نکردی  بگو درگیر لباسای خودم بودم....بعد لباساش مرتب کن با کمک خودش ..دفعه بعد ک لباسات بهم ریخت ازش بخاه بیاد کمکت ..همه ی اینا با لطفا و مهربونی و جدیت خواسته بشه

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم