2777
2789

از هم جدا شدیم من اصلا چک نمیکردم

زد به سرم چک کنم تلگرام دیدم عکسشو حالم خیلی بده 

اون داره زندگیشو میکنه شاده عکس میزاره من چرا انقدر درگیرم هر روزم جهنم شه چطوری خدا میگذره ازش زندگیمو‌ سیاه کرد 😔

چند ماه من دارم عذاب میکشم از خدا دور شدم حق من این نبود 

هربار سیلی بدتری میزنه گناهم چی بوده کاش بگه مهربانی ازش ندیدم 💔

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تو چرا اینقدر دوسش داری و پیگیری ولش کن بابا به زندگی خودت برس

چون احمقم اون همه عاشقی و حرفاش که منو وابسته کرد دروغ بود 

من دومین شکست و ضربه زندگیم بود  چه شانسیه من دارم

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

ولش کن بره تو هم سعی کن خودتو جمع کنی

چطوری کاش میتونستم

کاش ک مشکل منم تو زندگی همین عشق عاشقی بودکاشی منم مثل قبلاً شکست عشقی می‌خوردم ولی ازدواج نمی‌کردم ...

ازدواج بد ادمو پیر میکنه

عزیزم انشاالله یکی ببادتو زندگیت که تو اینم به کلی از یا د ببری امین

من یه زندگی متاهلی بد داشتم یه ادم روانی مریض هرزه با صدنفر هم زمان بود 

جدا شدم از خدا خ‌استم کمکم کنه ۳سال سمت  هیچ ادمی نرفتم کار کردم روحمو درمان کردم 

بعد ۳سال یه ادم اومد تو زندگیم فکر کردم این همونه که خدا فرستاده جوری رفتار میکرد باورم نمیشد خدا داره جبران میکنه اما ضربه ای که  این  بهم زد طلاق نزد 

این حق من بود؟! خدا من نیست دگ ازش نمیخوام کاری کنه

ازدواج کردین جدا شدین یا دوست بودین

قرار بود اردیبهشت که گذشت نامزدیمون باشه 

قرار بود اردیبهشت که گذشت نامزدیمون باشه

حتما قسمت نبوده خدا اینجور صلاح دونسته سعی کن چک نکنی پروفایلشو میدونم سخته ولی جلوی خودتو بگیر ب زندگیت برس با چیزای دیگه سرگرم شو