2777
2789

خانما یکماه پیش سرگیجه گرفتم البته اینم بگم آدم به شدت مضطربیم یعنی خیلی بزرگ می‌کنم چیو بعد فک میکردم سرگیجم بخاطر دندون عقلمه اونو جراحیش کردم حالا باز سرگیجه دارم همراه با یه علائم خاصه همش میگم نکنه چیز بدی باشه😭😭😭😭😭رفتم پیش دکتر گوش میگه مایع گوشت تکون خورده اما یکم بهتر شدم ولی باز برگشت بنظرتون چیکارکنم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برا گرگ بیابون نخواد رفتم ساکشن گوش جوری سرگیجه داشتم که از صندلی پرت می شدم دستو پامو باید نگه ...

خوب شدی ....علائمت چی بود من یهو حس میکنم قراره پرت شم یه طرف یا صفحه گوشی انگار تکون میخوره یا صفحه مانیتور ریزش داره نمیدونی چقدر استرس. میکشم 

خوب شدی ....علائمت چی بود من یهو حس میکنم قراره پرت شم یه طرف یا صفحه گوشی انگار تکون میخوره یا صفحه ...

من برای سرگیجه نرفتم 

گوشم درد میکرد جوری که به دیوار چنگ مینداختم 

گوشام تا خرخره پر بود 

الانم بعد چند ماه دوباره پر شده 

سرگیجه من بخاطر چربی خون هست 

و اینکه وقتی از سرجام بلند میشم هیچ جا رو نمیبینم 

من برای سرگیجه نرفتم گوشم درد میکرد جوری که به دیوار چنگ مینداختم گوشام تا خرخره پر بود الانم بعد چن ...

من از جام که پا میشم چنان نفسم سنگین میشه چند لحظه جلو چشمم سیاهی می‌ره خوب میشم ولی این سرگیجه ولم نمیکنه 

من از جام که پا میشم چنان نفسم سنگین میشه چند لحظه جلو چشمم سیاهی می‌ره خوب میشم ولی این سرگیجه ولم ...

سرگیجه 

درد یه قسمت روده 

درد سمت چپ سرمو و پیشونیم 

حالت تهوع 

اینا درد هایی هستن که جزئی از زندگیم شدن 

تا حالا روزی بدون اون ها سر نکردم 

جزو لایف استایل شدن