2777
2789
عنوان

شما هم از صدای رعد و برق میترسید

214 بازدید | 31 پست

وای خدا 

مخصوصا شبا که الان داشت میزد خیلی بلند و ترسناکه 🥲

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یاد فیلم ترسناک افتادم هوف 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

وای آره منم میترسم 

الان رعد و برق زد یه لحظه قلبم وایساد 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

کجای تهرانی شما، حس کردم به هم نزدیکیم😅

انقدر صداش بلنده به همه جا تهران میرسه ک😭

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
فقط وقتی خواب باشم تاحالا چندبار با صدای رعدوبرق از خواب پریدم

وای اره این خیلی بده