سلام خوبین بچه ها شوهرم چند وقتیه هی رفتارش تغییر میکنه یه دور مهربون میشه مدادم زنگم میزنه مثلا سه هفته رفته بودیم باهم با مادربزرگش مشهد بعد ما عقدیم هنوز عروسی نکردیم بعد که اوندیم مدادم زنگم میزد تو دوران نامزدیم هم همینجور بود ولینکه اون موقع یه روز درمیون همدیگه رو میدیم البته بعد یه مدتی دوباره تغیرر کرد تو همسن دوران نامزدیمون و توهمون دوران من رفتم مشهد و اومدم که رفتارش بامن از قبل هم بهتر شد مدادم زنگ میزد بعد شوهرم ادمیه که صبح زود بیدار نمیشه ولی بیدار شده بود اومده بود خونمون حتی ولی الان که رفتیم مشهد و امدیم دوباره عین اون موقع شده بود تند تند زنگ میزد بعد حالا دوباره اینطوری شده که زنگم نمیزنه یا بهش میگم بیا همو ببینیم میگه تتازه هم دیگرو دیدم از نظرش یا هفته ای یه بار یا دهفته یه بار باید همدیگر رو ببینم بعد منم اینطوری دارم یواش یواش ازش سرد میشم چون قبل از این رفتارش طوری بودم همه چیرو نگه میداشتم با اون بخورم اما حالا خودم تنهایی میخورم برامم مهم نیست انگار دیگه اهمیتشو از دست داده با این کاراش و منم دارم ازش سرد میشم میترسم یه موقعی برسه که دیگه حتی نخوام ببینمش نمیدونم چیکار کنم کمکم کنین