2777
2789
عنوان

وقتی همسرم کنارمه خوابم نمیگیره

2449 بازدید | 89 پست

دوستان من یه مشکلی دارم ک حدود 5,6ساله اگ یکی کنارم باشه کلا خوابم نمیگیره دیگ به حدی برسه ک از بیخوابی در حال تلف باشم و خوابم بگیره فورا بیدار میشم باز مثلا مسافرت اینا رفتنی من یه شب تا صبح ۴،۵ بار بیدار میشم میخوابم دیگ صبح اون روزا کاملا کلافم 

دوران عقد نامزدم ۳،۴ دفعه تو مسافرت شبا کنارم بود ک نتونستم بخوابم میدیدم اون خوابه من نمیتونم بخوابم کلافه و عصبی میشدم لحظه هارو میشمردم تموم شه هرکدوم برگردیم خونه خودمون شب بتونم تنها بخوابم (رو پتو هم حساسم موقع خواب یکم تکون بخوره پتو از روم جابه جا بشه بیدار میشم باز دوم ک گفتم هرکدوم پتو جدا بکشیم ناراحت شد😐 )

چند روز دیگ عروسیمه این موضوع رو مخمه بنظرتون چیکار کنم این مشکل درست میشه عادت می کنم یا نه قراره مدتها از بی‌خوابی دیوونه شم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار توی نی نی سایت بحث این داستان شده بود و دوستان گفتن جدا کردن اتاقها برای خواب بهترین کاره

البته من تجربشو ندارم شخصا ولی خب خودمم بدم میاد کسی کنارم یخوابه

حتی خواهرم

هنوز ازدواج نکردی یه مدت دیگه تاپیک میزنی که شوهرم قهر کرده رفته تو حال من تنهایی خوابم نمیبره

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

جدا بخوابید😄

متاسفانه نامزدم عمرا قبول کنه واس یه پتو جدا کشیدن بهش برخورد ک نمیخوای پتوی مشترک داشته باشیم دیگ بگم جدا جدا بخوابیم ببین چی میشه 

علاوه بر اون خانواده و اطرافیان خودمم فکر می کنن زوجهایی ک جدا میخوابن باهم مشکل دارن در حالی ک من مخالف اینم میگم برعکس باعث میشه آدم باارامش استراحت کنه صبح باانرژی باشه نه اینکه یکیشون تکون بخوره خروپف کنه بره دستشویی اون یکی هم خوابش خراب شه 

یبار توی نی نی سایت بحث این داستان شده بود و دوستان گفتن جدا کردن اتاقها برای خواب بهترین کارهالبته ...

دقیقا منم به همین عقیدم ک جدا خوابیدن بهتره باارامش به خواب میری ولی خب همه مخالفن و نامزدم هم جزو مخالفا

ن کم کم عادت میکنی که بدون شوهرت خوابت نبره

اون ک قبل من میگیره می‌خوابه همین ک سرش رفت رو بالش بیهوش میشه دیگه واس من چه فرقی داره کنارش باشم یا اتاق جدا 🙃