2777
2789

داشتم فکر میکردم دیگه وقتشه که کار برای دیگران رو کنار بذارم و تو ۲۷ یا۲۸ سالگی خودم کار شروع کنم

رنگ کاری مو و خیاطی به صورت حرفه ای رو دوست دارم

نمیدونم با  کدوم میشه درامد خوب داشت

شما کاری رو میدونین که بتونم شروع کنم و پول خوب دربیارم

بستگی داره به علاقت من برنامه نویس هستم بهتون پیشنهادش بدم باید قبلش بدونم علاقه ای بهش دارید یا نه وگرنه یادش نمیگیرید درآمد عالیه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

بستگی داره به علاقت من برنامه نویس هستم بهتون پیشنهادش بدم باید قبلش بدونم علاقه ای بهش دارید یا نه ...

ممنونم 🙏

راستش کاری که بتونم یاد بگیرم علاقه هم پیدا میکنم

اما خیاطی رو جور دیگه دوست دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم 🙏راستش کاری که بتونم یاد بگیرم علاقه هم پیدا میکنماما خیاطی رو جور دیگه دوست دارم

اخه اونا درآمد ندارن عزیزم دنبال پول زیاد هستی باید کاری رو بکنی که بقیه از انجامش عاجزن یا خیلی کم میتونن ... خیاطی که همه میکنن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

اگه دنبال یه شغل پول‌ساز و مستقل هستی، کاری رو انتخاب 

📢 اگه دوست داری با یادگیری ترید یه مسیر دیگه هم برای درآمد مستقل داشته باشی، حتماً یه سر به کانال یوتیوب IR_TRADE بزن.
توی این کانال، آموزش کامل و ساده ترید رو یاد می‌دم مخصوص کسایی که می‌خوان از خونه درآمد دلاری داشته باشن