2777
2789

ما تازه دو ماهه اومدیم ساختمون مادر شوهرم اینو بگم طبقه دوم زندگی میکنیم که خود شوهرم کامل ساخته و اونا هیچکاری نکردن اصلا 

بعد کنتر آب و برق یکیه 

حالا دیروز مادر شوهرم تیکه مینداخت که اره چند میلیون پول آب اومده 🙄

در صورتی که خوب می‌دونم برای یه خانواده ۵ نفره حداقل آب مصرفی هزینه اش کمتر از ۵۰۰ تومن است 

خواهر هام مامانم همرو می‌دونم با جمیعت زیاد همین مقدار میاد 

خب مسئله این است که مادر شوهرم یارانه و یه حقوق یک تومنی که برا شوهرم میاد رو ورمیداره برا خودش به حساب اون میاد و یه بار هم به رو خودش نیاورده 

بلاخره برای دوتا جوون که با حقوق کارمندی و بدون هیچ حمایتی دارن زندگیشونو می‌سازن همون پول هم کم نیست ...

من نمی‌دونم در برابر تیکه های مادر شوهرم بگم که خب نهایت آب و برق ما ماهی ۱ تومن هم که باشه شما دارید هر ماه یارانه و حقوق یک تومنی همسرمو میگیرید دیگه پس بی حساب هستیم یا محلش ندم 

یا بگم قبض هارو نصف نصف کنیم 

اگه اینطور باشه باید یارانه و اون حقوق رو برم جدا کنم 

اینم بگم به شوهرم هیچی نمیگن فقط به من میگن و تیکه میندازن که من عصبی بشم به شوهرم بگم دعوا بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درستش اینه هر کی برا خودشو پرداخت کنه ولی چون میگی فلان مقدار پولم داره از طرف شما یکم شرایط فرق میکنه 

اگه خیلی زیاد نیس مبلغش بنظرم پرداخت کنید بهونه ای برای بحث کردن نداشته باشه 

همینو بگو بگو شما یارانه فلانی جان و حقوق رو میگیرن مام که همش سرکاریم همونو بدین جای پول اب خر نش ...

آخه بخدا ما اصلا این دوماه هم ۱۵ روزش خونه نبودیم مگه میشه چند میلیون پول آب اومده باشه ...

البته خواهر شوهرم گفت این قبض از پارسال تا الان است که مامان نرفته نریخته 

ولی مادر شوهرم گردن نمی‌گیرن 

بله حتما درباره یارانه و اون حقوق صحبت کنید ولی نه با دعوا 

بهتره اول با همسرت مشورت کنی حرفاتونو یکی کنید تا بعدا دعوا راه نندازن . با زبون خوش درست میشه

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه