2777
2789

درس حفظی دانشگاه

صد صفحه باشه 

چقدر طول میکشه بخونیدش و‌یادتون بمونه؟

میخوام بدونم من کند خوانم‌ یا واقعا زیاد زمان می‌خواد👀

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بستگی به درسش داره و مود من اونموقع

بطور میانگین چقدر طول میکشه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دو روز

پس من خیلی تند خوانم‌که میخوام از الان بخونم تا صبح💔😂

پس من خیلی تند خوانم‌که میخوام از الان بخونم تا صبح💔😂

اره بابا😂 دمتم گرم

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

اره بابا😂 دمتم گرم

🤣❤️

میانگین سرعت خوندن در ایران ۵۰۰ کلمه در دقیقه اس و روش تست گرفتن اینشکلیه که یک کتاب رو کلمات سه خط رو میشماری و بر سه تقسیم میکنیدمثلا میشه ۹ کلمه 

بعد یک دقیقع تایم میگیری ببینی چند خط خوندی  در اخر تعداد خط رو در ۹ ضرب میکنی 

یک سری دوره و اموزش ها هست برای اینکه یاد بگیری تندخوانی رو شروع کنی 

یک مثال میزنم  یک بچه ی اول ابتدایی یک کلمه رو حرف به حرف میخونع مثلا بابا. رو میگه ب ا ب ا 

ولی شما با یک نگاه تمامی حروف رو میخونید

دقیقا همین قضیه بعد از یادگیری  تند خوانی براتون پیش میاد با یک‌نگاه کل یک خط رو میخونید و بهتر هم متوجه میشید چون سرعت خوندنتون به سرعت ذهنتون نزدیک تر شده