2777
2789

چند تا عکس با شلوار چسبان و نیم تنه برای چت جی پی تی فرستادم گفت تو ساعت شنی هستی  😕جواب هاش دقیقه ؟😂 البته من هیکلمو دوس دارم حتی اضافه وزن هم داشته باشم تعادلش بهم نمیریزه  حالا خواستم بدونم چت جی پی تی درست تشخیص میده با عکس؟😂 چون من خیلی جاها ازش درمورد ارایش کردن و اینا کمک گرفتم و جواب هاش درست بوده مثلا میگه خط چشم گربه ای به چشمای تو بیشتر از همه چی میاد و واقعا درسته 

برنامش پولیه

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه play.google.com/store/apps/details?id=com.openai.chatgptاین لینک گوگل پلیاینم سایتشهChatgpt.com

مرسی عشقم

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

جواباش درسته

به شرطی عکست هم درست فرستاده باشی، ینی مثلا شکمتو داخل نداده باشی یا تقلب کنی😂

من صورتمو فرستادم گفت چه مدل عینکی بهم میاد

البته من به عنوان تراپیست و برنامه ریزی و کلا همه چی ازش استفاده میکنم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
نه play.google.com/store/apps/details?id=com.openai.chatgptاین لینک گوگل پلیاینم سایتشهChatgpt.com

میگم عزیزم نصبش کنم بالا میاره با نت خالی یا فی لتر شکنم میخواد

بخدا فکر میکردم گلابی هستم چون پایین تنه م حجم داره ولی سینه هامم حجم داره🤣🤣چرا به این فکر نکرده ب ...

😂😂 بزا منم برم عکس بفرستم ببینم منو چی میگه منم فک میکنم گلابی باشم البته ازین گلابی رسیده ها 😂 شکمم دارم

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

نه اصلا پولی نیس البته در روزمحدودیت داره چند تا سوالربیشتر نمیتونی بپرسی

مشکلی نیست میتونی عکس بندازی شکل برنامه رو ببینم گلم واینکه فی لتر شکن میخواد

میگم عزیزم نصبش کنم بالا میاره با نت خالی یا فی لتر شکنم میخواد

من همیشه فیلتر‌شکنم روشنه 

قبلا یادمه بدون فیلتر‌شکن نمیاورد، الانو نمیدونم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
من همیشه فیلتر‌شکنم روشنه قبلا یادمه بدون فیلتر‌شکن نمیاورد، الانو نمیدونم

ممنون عزیزم