وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منو رفیقم سه ساله دوستیم گاهی بحثمون میشه فحشششش میدیم به هم که دیگه با خودمون میگیم هیچی درس نمیشه.
ولی ده دقیقه بعد دوباره پیش همیم
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
منم صمیمی ترین دوستم از دست دادم و دردش از شکست عشقی هم وحشتناک تره چون اون موقع احتمال میدی شاید این پسره یه روزی منو ول کنه ولی ادم از رفیقش همچین انتظاری رو نداره
نه ببین ما هم دعوا زیاد میکنیم ولی این دیگه دعوا نبود کاملا قطع ارتباط بود
اشکال نداره
هیچکس موندگار نیس
افتادم یاد یه دیالوگ که میگف
مهم نیس چقد ادم اطرافت باشه، وقتی میمیری کاملا تنها و بی کسی:)
پس بدون هیشکی موندگار نیس عزیزم بچسب به خودت و خدا
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.