2777
2789

چیکار کنم سرم کلاه نره اصلا سر در نمیارم میخام مشهد برم

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا به چند نفر میفروشن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

سایت بلیط نداره؟

نه سایت پره از قبل رزرو نکردم

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

چرا از دلال؟از سایت بگیرچقدر مگه تفاوت قیمت داره که به ریسکش بیارزه

سایتت تا آخر تابستون رزروه همشون.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ربطی به تفاوت قیمت نیست

نیست و نمیشه خرید خیلی کمه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نخری هامیفروشن به ده نفر

عه حتا اگ حضوری بیاد راه اهن؟

عه حتا اگ حضوری بیاد راه اهن؟

حضوری بیاد چیکار کنه عزیزم؟ برای تحویل بلیط؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

دلال گرونتر میده اتفاقا منتها نیس همه رزرو شدن ماهم سفرمون یهویی شد

حضوری بیاد چیکار کنه عزیزم؟ برای تحویل بلیط؟

عاره یا مثلا تو راه اهن بیادواسه ثبت بلیط