2777
2789
عنوان

استرس و افسردگی

73 بازدید | 10 پست

۴ روزه به شدت استرس شدید .دلهره و افسردگی گرفتم خیلی میترسم میگم اتفاق بدی نیفته خدایی نکرده 

خانوادم میگن ماله ماهه که کامل شده 

شمام اینجورین بچه ها ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال ماه نیس چ ربطی داره الان خیلیا مث شمان استرس همه دارن وضعیت خرابه

افرادی که کمی روحی ضعیف هستن در نیمه ماه قمری روحی اذیت هستن

حرف شما درست ولی بهم ریختگی روحی در نیمه ماه یه مطلب علمیه ثابت شده است. من کلی تحقیق کردم. 

با معده ی خالی دوتا قرص کدئین 300 رو بخور اگر بعد 20 دقیقه حس سرخوشی بهت دست داد بدون دوپامین بدنت اومده پایین و حال خرابت برای همینه 

اگر دیدی مقداری شاد شدی ولی هنوز دپرس هستی سروتونین بدنت افت کرده 

به ماه هم هیچ ربطی نداره چون اگر داشت من الان باید حالم بد میبود با اینکه یکسری وقتا بدون دلیل دپرس میشم 

کلا ایرانیا ژن افسردگی رو همشون دارن و از نسلهای قبلشون دریافت کردن حتی اگر مادربزرگ یا پدربزرگ افسرده ای قبلا داشتن بهشون منتقل میشه 

و همینطوری به نسلهای بعدشون هم انتقال میدن این ژن بد رو 

این حالتی که میگی مربوط به تغییرات هورمونی و فیزیولوژیک دوره بارداری میشه. این طور استرس و نگرانی ممکنه پیش بیاد. این حس‌ها معمولا موقتی هستن، اما اگه احساس میکنی شدید و طولانی میشه، ممکنه نیاز به آرامش بیشتری داشته باشی. پیشنهاد می‌کنم تمرینات نفس عمیق یا یوگا رو امتحان کنی تا کمکت کنه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!