2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید گیر کردم

54 بازدید | 9 پست

دوشنبه هفته پیش واکسن دوماهگی زدم یهو بچه بی‌حال شد رنگش پرید چون تو رون پاش واکسن زدن خیلی دردناک بود آوردم خونه احساس کردم تا میخواست پاشو بلند کنه دردش میگرفت  که  یهو دستاش می‌پرید بالا وگریه میکرد حالا نمیدونم واقعا بخاطر درد پاش بود 

اون روز سه چهاربار این حالت تکرار شد تااینکه بچه ی دیگه ام پریروز مریض شد بالا آورد یه روز تب کرد بعدش خوب شد 

همین نوزادم دیروز بالا آورد صبح تب کرد وازصبح انگار که از ارتفاع داره میفته دستاش میرفت بالا حالت پرش وگریه میکرد بالای ۱۰بار اینجوری شدتابعدازظهر

بعدازظهر بردمش دکتر گفت حالت تشنجه بمونه ۴ روز بیمارستان فنوباربیتال بگیره

ب دکتر گفتم ک میشه دارو نگیره تا فردا نوار مغز بگیرید قبول نکرد گفت باید دارو بگیره 

خانما توروخدا بگید چیکار کنم بستری کنم؟

واقعا علائم تشنه

؟

ریز ب ریز توضیح دادم کسی اطلاعاتی داره

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

حتما بستری کنید تادارو بگیرن وتحت نظرباشن نمیخوام بترسونمت عزیزم ولی میخوام واقعيتو بدونی که سرخود بچه رو برنداری ببری خونه 

تشنج بیسار بسیار خطرناکه 

اگه خدای نکرده توخونه تشنج کنن شمامیتونی چه کاری انجام بدی 

دور از جون بچه شما چه بچه هایی که بواسطه تشنج فلج مغزی شدن بعضیاشون فوت شدن

الهی وربی من لی غیرک... خدایا مگه من جز تو کیو دارم...؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله که بلا به دوره آرامشتو حفظ کن وبسپارش بخدا بچه اتو

دارم دیوونه میشم 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

حتما بستری کنید تادارو بگیرن وتحت نظرباشن نمیخوام بترسونمت عزیزم ولی میخوام واقعيتو بدونی که سرخود ب ...

آخه من نمیدونم واقعا تشنج بوده یا نه 

حتما بستری کنید تادارو بگیرن وتحت نظرباشن نمیخوام بترسونمت عزیزم ولی میخوام واقعيتو بدونی که سرخود ب ...

مگه پرش دست که با حالت ترسیدن همراهه تشنجه؟

دارم دیوونه میشم

نگران نباش عزیزم توکلت به اون بالایی باشه 

براسلامتیش حمد میخونم وصل ات میفرستم 

انشاءالله بحق این روزای عزیز آقاامیرالمومنین شفاش بده

الهی وربی من لی غیرک... خدایا مگه من جز تو کیو دارم...؟ 

نگران نباش عزیزم توکلت به اون بالایی باشه براسلامتیش حمد میخونم وصل ات میفرستم انشاءالله بحق این روز ...

خیلی دعاش کن 

میترسم 

یاامیرالمومنین