2777
2789

سلام خانما عذر می خوام 

می خواستم بپرسم در هفته چند بار رابطه طبیعیه در دورانی که عقد هستیم و هنوز زیر یه سقف نیستیم 

البته کامل نیست رابطمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که کلا رسم نداریم و تا روز عروسی هم پسره اجازه ندارع به دختر دست بزنه 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

بنظرتون اگه همسرم هفته ای به بار بخواد یعنی سرد مزاجه اینم بگم خب پیش هم نیستیم چون هنوز نامزدیم و خ ...

دوران نامزدی حتی ۳ بار در روز امکانش هست ولی بهتره انجام نگیره ،شاید پشیمون شدی وبرگردی اون موقع تکلیف چیه تا جایی که تو تاپیکاتون خوندم کمی هم بددلی میکنه گاهی

دوران نامزدی حتی ۳ بار در روز امکانش هست ولی بهتره انجام نگیره ،شاید پشیمون شدی وبرگردی اون موقع تکل ...

نمی زارم کامل داشته باشیم 

همون هفته ای یه باره 

فقط می ترسم رفتیم خونه خودمون سرد مزاج باشه 

چه جالب بعد چقدر عقد هستید تا برید خونه خودتون ؟

معمولا تاوقتی که شناخت کافی از هم داشته باشن البته این قضیه مال قدیم هست الان که خودم نامزد دارم کلا رابطه نداریم ولی چهار الی شش ماه باهم دوستیم(زیر نظر خانواده)و اگه اوکی بودیم میریم خونه خودمون

یعنی توی دوران عقد باهم ارتباط داریم قبل از عقد باهم حرف نمیزنیم

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

آهان . حتما زود می رید خونه خودتون ما حداقل یک سال نامزد هستیم

اره دیگه به شناخت برسیم میریم‌خونه خودمون

الهی عزیزم:)

توی دوران نامزدی رابطه دارید؟