یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ک اصلا مزه دار نمیکنمم سرخ میکنممم باپیاز فراوان زردچوبه فلفل سیاه نمک رب میزنممم دوتا دونه لیمو عمانی میندازم داخلش هویج فلفل زیاد میندازم تو قابلمه اب میریزم روش میزارم بپز
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
میتونی بشوری اگر که این کارم نکردی ایرادی نداره حالا سری بعدی. در عوضش حالا س خوشمزهشو باید فردا جوری درست کن که کمتر مزه جوجه کبابی بده و طعمدار بوده
مثلاً مریض بشی آمبولانس بیاد برم رو سقف آژیر بکشم..بی😬 بو 😲بی 😬بو😯 بی 😬بو😯♥️🫴🏽
منم نمیکنم ولی تو اینترنت دیدم گفتن بکنی خوبه چمیدونم حالا چکار کنم بنظرت بشورم مرغارو؟؟
نمیدونم اما برامهمونیه ریسکههه کاش اول براخودتون اینجوری درست میکردیی اگ خوب بودبرامهمان امتحان میکردی هیچ وقت اولین بار ی چیزی رو برامهمونی امتحان نکن ریسک
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️