2777
2789
عنوان

کنکوریا لطفا حواستون رو جمع کنید

883 بازدید | 16 پست

بچها سلام

خیلی دیدم تبلیغ آکادمی تینا هندیان

رو میکنن طبق تجربه تلخم خواهرانه میگم اگر نمی‌خواهید وقت و عمر طلایی تون به هدر بره تو مسیر کنکور از هیچ آکادمی و موسسه کنکوری مشاور نگیرید

واقعا هیچ موسسه ای بدرد نمیخوره.

موفق باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب منی نیاز به مشاور دارم واسه سال بعد به نظرت چیکار کنم کی و پیشنهاد میدید

سیب ترش خوبه من گرفتم

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

کدوم مشاورشو گرفتی؟ هزینش چقدره

من گرفتم ۷۰۰ الان شده یکو خورده ای 🥴

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

خب منی نیاز به مشاور دارم واسه سال بعد به نظرت چیکار کنم کی و پیشنهاد میدید

اگر میخوای مشاور خودمو بهت معرفی کنم.درخواست بده واقعا خوب بودن بعد از کلی سختی و تحقیق انتخابش کردم

ولی خوب تا خودت نخوای و نخونی مشاور هیچ کاری نمیکنه برات

اتفاقا سیب ترش هم گرفتم اما برای من خوب نبود و کمکی به پیشرفتم نکرد..یه برنامه واسه همه متاسفانه..خد ...

نه والا من نمی‌خواستم ازمون بدم خودشون برام ازمون طراحی کردن از اون فصلایی که می‌خواستم 

دوستان فریب اینو نخورید 

همه جا پیام می‌زاره همه موسسه ها بدن از دم 

بعد میگه بیاید مشاور من خوبه معرفی کنم ( قشنگ تبلیغ مدرن با خراب کردن همه جا در پیش گرفته ) 

سیب ترش و 

کلی موسسه دیگه حداقل یه اعتبار دارن رضایت سال های قبلشون مشخص 

خانم صبا پزشک شاید خودت اصلا تازه مشاوره رو شروع کردی و یکی یکی بچه هارو میکشونی شماره خودت بدی با خ ...

بسم الله..🫤

عزیزم من خودم پشت کنکوری امسالم

هر کسی هم خودش خواسته تجربمو میگم بهش 

از سیب ترش و مدیکال استوز مشاوره داشتم و واقعا داغون کردن آینده مو نمیخوام بقیه آسیب ببیین.

به هر حال هر کس حرفام بدردش بخوره من یکی راضیم..

شما هم لطفا قضاوت نکن وقتی چیزی رو نمیدونی.

من از خیلی وقت پیش خودم دنبال یک نفر واسه شروع کنکورم بودم