2777
2789

داداشم گرفته داره خوب میشه

منم چون قبلا نگرفتم فک کنم گرفتم

تا الان هنش غذاهای گرمی خوردم چیکار کنم ک کمتر برون ریزی کنه و جاش نمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کلی چیزای تند خوردم😱چراااسرخ کردنیم خوردمهنوز برون ریزی نکرده

واقعا میگی

پس داداشت چکار کردید توی این مدت

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
هنوز دونه هاش برام در نیومده

همین الان هم برو عطاری هم برو دکتر

خطرناک نیست نترس به دونه هات دست نزنی جاش نمیمونه. فقط میگن کاسنی برای آبله مرغون خیلی خوبه. یکی کاسنی بود یکی هم عرق بید اگه درست یادم مونده باشه. به هرحال به حرفای ما اکتفا نکن اگه امشب نمیری فردا صبح حتما برو چون قطعا تب و لرز هم میکنی دارو نیاز داری

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین الان هم برو عطاری هم برو دکترخطرناک نیست نترس به دونه هات دست نزنی جاش نمیمونه. فقط میگن کاسنی ...

وای هنوز ک دونه هاش در نیومده و نگرفتم عمرا منو ببرن خودمم روم نمیشه برم چی بگم؟😂

بگم فک کنم آبله مرغون گرفتم دکتره خندش میگیره

بعدم ۵۰۰ پول ویزیت متخصصه همینو از تجربه های شما استفاده میکنم بیماری صعب العلاج ک نیس

وای هنوز ک دونه هاش در نیومده و نگرفتم عمرا منو ببرن خودمم روم نمیشه برم چی بگم؟😂بگم فک کنم آبله مر ...

نه بابا برو عمومی متخصص چی میخوای بری؟ برو درمانگاه پزشک عمومی ۱۵۰ ویزیت میگیره. تب نداری الان؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بابا برو عمومی متخصص چی میخوای بری؟ برو درمانگاه پزشک عمومی ۱۵۰ ویزیت میگیره. تب نداری الان؟

نه عزیزم هیچ علائمی ندارم حتی دونه هاشم در نیومده فقط چون داداشم گرفته حس میکنم منم میگیرم ازش دو سه روز دیگه

عمرا بهشون دست نمیزنم ولی میترسم جاشون بمونه احتمالا برم دکتر پوست

نه عزیزم هیچ علائمی ندارم حتی دونه هاشم در نیومده فقط چون داداشم گرفته حس میکنم منم میگیرم ازش دو سه ...

خب پس بگو میخوای پیشگیری کنی

فردا برو عطاری ببین بهت چی میده. تو نت هم درباره آبله مرغون سرچ کن لیست داروهاش برات میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40