یک هفته دیگ دخترم بدنیا میاد ...از لحاظ روحی روانی فاجعه هستم فاجعه ...شوهرم اعتیاد داره اما ب مواد به قرص و مشروبو متادون هست دوستله ازدواج کردم و ناخاسته با وجود جلوگیری باردارشدم فقط با یکبار حتی قرص اورژانسی هم خوردم ...
تو بارداری همسرم بخاطره دعوا رف زندان و من چند ماهه بارداری تنها بودم ..حاملگیم به شدتتتنتت پر تنش بود و وجبور شدم تو هست ماهگی قرص اعصاب بخورم تا بخاطره بچم کمی اروم بشم الان شبا هرشب شوهرم یا نعشه هست یا مسته میاد خونه پرخاشگر شده و خیلی بی غیرت منو ساعت ۴صب انداخت بیرون ...کارو کاسبیش درست نیس و الان رای باز هس بخاطره زندانیش از همه مشکلات همسرم بگذرم خانوادش به شددددددددددت اذیتم میکنن حتی از خودش بیشتر همش دخالت میکنن بی احترامی میکنن بهم و میگن میخای طلاق بگیر برو ...انقدری ک از خانوادش ناامیدم از خودش نیستم امروز رفتم دادگاه گف باید صبر کنم بچم دنیا بیاد بعد اقدام کنم خانوادم پشتم نیستم شوهرمم فقط یه ماشین داره و سهم الارث من میخوام بچمو با خودم ببرم اما مادرم حتی وکیل میگن بچرو بده بهشون اگر شما بودید اینکارو میکردید؟,من ب مادرم گفتم بچمو با خودم میارم نمیتونم بین اون خانواده معتاد رهاش کنم