2777
2789

یک هفته دیگ دخترم بدنیا میاد ...از لحاظ روحی روانی فاجعه هستم فاجعه ...شوهرم اعتیاد داره اما ب مواد به قرص و مشروبو متادون هست دوستله ازدواج کردم و ناخاسته با وجود جلوگیری باردارشدم فقط با یکبار حتی قرص اورژانسی هم خوردم ...

تو بارداری همسرم بخاطره دعوا رف زندان و من چند ماهه بارداری تنها بودم ..حاملگیم به شدتتتنتت پر تنش بود و وجبور شدم تو هست ماهگی قرص اعصاب بخورم تا بخاطره بچم کمی اروم بشم الان شبا هرشب شوهرم یا نعشه هست یا مسته میاد خونه پرخاشگر شده و خیلی بی غیرت منو ساعت ۴صب انداخت بیرون ...کارو کاسبیش درست نیس و الان رای باز هس بخاطره زندانیش از همه مشکلات همسرم بگذرم خانوادش به شددددددددددت اذیتم میکنن حتی از خودش بیشتر همش دخالت میکنن بی احترامی میکنن بهم و میگن میخای طلاق بگیر برو ...انقدری ک از خانوادش ناامیدم از خودش نیستم امروز رفتم دادگاه گف باید صبر کنم بچم دنیا بیاد بعد اقدام کنم خانوادم پشتم نیستم شوهرمم فقط یه ماشین داره و سهم الارث من میخوام بچمو با خودم ببرم اما مادرم حتی وکیل میگن بچرو بده بهشون اگر شما بودید اینکارو میکردید؟,من ب مادرم گفتم بچمو با خودم میارم نمیتونم بین اون خانواده معتاد رهاش کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم ببرش با خودت وکیل که رحم و مروت نداره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیچاره بچه به دنیا نیومده زندگیش اینه.یه تصمیم درست بگیر اگه میره کمپ ترک کنه که بمون

نمیخام بمونم چون نمیتونه مشروبو ترک کنه و اینک به شدت دهن بین خانوادش هست از دعواهای هرشب بخاطره خانوادش خسته شدم امروز مادرش زنگ زده میگ برا پسرم حوریه بهشتی میگیرم😂

نمیتونی کمکش کنی ترک کنه؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

حرف خوبی زدی،

شاید خانوادشون فلان جور باشن،اما ربطی به بچه ندارع که قرار باشه بدی بهشون

با توجه به وضعیت شوهرت،فک میکنم منطقی بنظر برسه طلاق،مخصوصا اینکه موندن شاید برای بچه هم خیلی بد بشه 

🗡️🗡️🗡️🌹

بعد میگن بچه سقط کردن گناهه

زندان بود خاستم سقطش کنم گف بیام بیرون شکایت میکنم راستش چون بچم دختر بود دلم راضی نبود خودمم چون دختر خیلی دوست دارم من بچمو هرجور شده میبرم اما وکیل گف دخترتو تو زایشگاه نبین ک وابستگی پیش نیاد بده بهشون 

نمیخام بمونم چون نمیتونه مشروبو ترک کنه و اینک به شدت دهن بین خانوادش هست از دعواهای هرشب بخاطره خان ...

ادمه سالمو نمیشه تحمل کرد.حداقل تا دوران شیردهی بچه رو نگه دار.همسایمون بچه رو ول کرد تو نوزادی انقدربهش شیرخشک داده بودن مریض شد

نمیتونی کمکش کنی ترک کنه؟

کارو کاسبیش ترک کردنش خانوادش یکی دوتا نیستن باورت میشه خانوادش تو اسم بچم زندگیم لباسام حتی رابطه جنسیمون دخالت میکنن دوساله هرشبو روز دعوا داریم بیچاره بچم تو شکمم چقدر بی تابی کرد الهی خدا جون منو بگیره اما بچم سالم باشه حقش نیس تاوان استرسای منو بخاطره اون ادمای پست فطرت بده