2777
2789
الان رفتم بهش گفتم مستقیم برگشته میگه یعنی وایسادن ما براشون تعمیر کنیم؟؟؟گفتم خب بچه ما زده

بگو اونا انتظاری ندارن ولی خودم این جوری میخوام 

بگو مثل تو که واسه مامانت قالی میخری و دلت میخواد 

فک کنم خودش هم تو شوک هست چون مبلغ کمی هم نیست ان شاالله درست میشه

خودشم همینو گفت میگه فک کردم دو سه تومنه ندارم الان انقد ولی اگه مال مامانش بود سریعدمیرفت از سرای ایرانی میخرید قسطاشو میداد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زیر سنگم شده پولشو جور کنموقت بااااااید تلوزیون خودتو بدی ب مامانت تا شوهر خرت مجبور شه ی کاری کن ...

مامانم انقدر مناعت داره عمرا قبول نیمکنه 

دو تا دارم یکیش تو اتاق پسرمه ولی قبول نمیکنه البته تی وی خودش بهتر بود 

چقدر پرروئه شوهرت. طلا بفروش چاره ای نیست.

طلا هم ندارن بدبختی سر خونه خریدن همه رو فروختم هیچی ندارم فقط یه سرویس ۱۴ عیار دارم اونم خود مامانم ۶ ماه پیش از مکه آورده برام قیمتی نیست یادگاریه میدونم اونم بفروشم مامانم خودش ناراحت میشه 

من اسم اونا رو نمیارم انقدر اذیتم کردن الان یه سال بیشتره اصلا ندیدمشون

با طلبکاری و ناراحتی و عصبانیت نگو

منطقی و آروم بگو

بگو میدونم گرونه میدونم سخته ولی بخریم خیلی بهتره

مامانم انقدر مناعت داره عمرا قبول نیمکنه دو تا دارم یکیش تو اتاق پسرمه ولی قبول نمیکنه البته تی وی خ ...

باید قبول کنه

ی روز مامانتو بگو یکی ببره بیرون بیا بذار سر جاشو برو