2777
2789
عنوان

بیاید بگید جواب این پسر رو چی بدم

157 بازدید | 24 پست

با یک نفر در حال آشنایی قبل از ازدواجم  بعد یک سری که سر قرار بودیم و داشتیم حرف میزدیم گفت :آره دیروز خواهرم زنگ زده بود کیس معرفی کنه بهم گفت دختر دوستم دکتر داروسازه اون یکی خواهرم می خواست دختر همکارش رو معرفی کنه میگفت دختره استاد دانشگاهه گفتم نه من الان دارم با کسی آشنا میشم تو آشنایی با کسی هستم،یعنی خواستم بگم خیلی بهم معرفی می کنن خانواده و اینا ولی من خوب خواستم با تو آشنا بشم به هر حال یه چیزی بوده نگه ام داشته تو این ارتباط

این عین جملاتش بود

من به شدت از این حرفا بدم اومد

این مدت به منم کسی رو معرفی کرده بودن ولی من اصلا در موردشون به این آقا چیزی نگفتم چون رفتار زشتی در رابطه است

حالا سوالم اینه اولا از نظر شما این رفتار بی احترامیه یا نه؟دوما شما بودید چی کار می کردید؟چی جوابش رو می دادید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب عنوان ی پسر میگم بهتون اینجوری گفته ک حسادت کنید بفهمه مهمه براتون بعد بشینه کیف کنه واس خورش

حسادت بله .ولی اخلاق بدش را نشون داده .تو فامیل ما هست زورگو پرتوقع اند .مغرور الکی اعتماد به نفس دار

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

ب عنوان ی پسر میگم بهتون اینجوری گفته ک حسادت کنید بفهمه مهمه براتون بعد بشینه کیف کنه واس خورش

توی جلسه اول چ حسادتی؟

حداقل یمدت اشنا بودن و بهم حس داشتن حرف تون درست بوده

این آقا خودشیفته هس خواسته یطورایی بگه دختر برام زیاده اما سرت منت گزاشتم خاستم با تو آشنا شم

🤍

توی جلسه اول چ حسادتی؟حداقل یمدت اشنا بودن و بهم حس داشتن حرف تون درست بودهاین آقا خودشیفته هس خواست ...

جلسه اول نبود حدودا یک ماهی از آشناییمون گذشته بود گفت ولی بازم به نظر من اصلا هر چقدر هم گذشته باشه بگو یک سال بازم این رفتار خیلی زشته و اون کسی که اینو میگه آدم سالمی نیست

توی جلسه اول چ حسادتی؟حداقل یمدت اشنا بودن و بهم حس داشتن حرف تون درست بودهاین آقا خودشیفته هس خواست ...

خود شیفته حسود پر رو پرتوقع دهن بین زورگو .

استارتر فقط یک خصوصیت را گفت .

‌ولی کلی خصیصه تواین گفت و گو هست

حسادت بله .ولی اخلاق بدش را نشون داده .تو فامیل ما هست زورگو پرتوقع اند .مغرور الکی اعتماد به نفس دا ...

ن صرفا اخلاق بد رو نمیشه گف نشون داده اولا خاسته جلب توجه کنه دوما خاسته اعتماد سازی کن ک هرچند معرفی شدن و شغلشون هم مناسبه جایگاه اجتماعی خوبین دارن من گفتم ن چون درتو چیزی دیرم ک هیچکسی ب چشمم نمیاد حتی برا سنجیدن و کنار تو گذاشتن ب نطرم هدفش اینه

نگفتن جلسه اول گف تو تو اشنایی هسیم یسری این اتافاق افتاد کی میاد تو جلسه اول بگه توی تو یچی دیدم؟؟

ن صرفا اخلاق بد رو نمیشه گف نشون داده اولا خاسته جلب توجه کنه دوما خاسته اعتماد سازی کن ک هرچند معرف ...

این اخلاق را فامیلای ما دارند.

خدا به استارتر رحم کنه .

جلسه اول نبود حدودا یک ماهی از آشناییمون گذشته بود گفت ولی بازم به نظر من اصلا هر چقدر هم گذشته باشه ...

روانش خراب نیست ..

روان خراب کنه .