اردی_بهشت۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 1937 عنوان از ته دلم براتون دعا میکنم آزمایش بارداری دادم بتام شد دو اگه باردار نیستم چرا بتام صفر نشده عکس 40 بازدید | 7 پست باید میشد صفر بنظرتون زود رفتم ک کم نشون داده ۱۱ روز بعد از رابطه محافظت نشده رفتم !وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ و خدا به زودی به تو چیزی میبخشد که راضی میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤ 1404/03/20 | 21:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرمرممم عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 1126 منم یبار ازمایش دادم ی عدد پایینی بود مثه همین باردار هم نبودم
اردی_بهشت۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 1937 دو روز از زمان پریودیت که گذشت بی بی چک بزن ۴ روز گذشته ولی کلا اولین و آخرین رابطه ام واسه ۱۱ روز پیش بوده !وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ و خدا به زودی به تو چیزی میبخشد که راضی میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
اردی_بهشت۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 1937 منم یبار ازمایش دادم ی عدد پایینی بود مثه همین باردار هم نبودم صفر نبود؟ !وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ و خدا به زودی به تو چیزی میبخشد که راضی میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
دریاخانم۳۶ عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3696 ۴ روز گذشته ولی کلا اولین و آخرین رابطه ام واسه ۱۱ روز پیش بوده حالا بی بی چک هم بزن من سر پیرم بی بی چک مثبت شد اما ازمایش منفیولی باردار بودم