2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در هر جایی ک شما تجربه داری فکر میکنی به درد ی جوون میخوره

همیشه برای خودت حد و حدود داشته باش راجع به هر چیزی

نزار آدما زیادی سر از کارت دربیارن

احترام بزار ولی صمیمی نشو

هیچوقت جلو جمع باهم بحث و جدل نکنین

همیشه برای خودت حد و حدود داشته باش راجع به هر چیزینزار آدما زیادی سر از کارت دربیارناحترام بزار ولی ...

این کارا رو می‌کنم هفته ای یک بار میرم ولی چون قبلا زیاد میرفتم الان افتادن به گله ک چرا به ما کم سر می‌زنی 

هرگز با خانواده همسرت صمیمی نشو احترام بذار به اندازه رفت و آمد کن ولی صمیمی نشو که همیشه احترامت حف ...

دقیقا صمیمیت با اونا بدترین چیزه اولش بودم الان هم حد نگه میدارم چون دیدم حرمت ها رو زیر پا گزاشتن 

دقیقا صمیمیت با اونا بدترین چیزه اولش بودم الان هم حد نگه میدارم چون دیدم حرمت ها رو زیر پا گزاشتن

خواهر شوهر من مجرده چهار سال از من بزرگتره اوایل خیلی دلش میخواست با من صمیمی بشه و میومد حرفاشو به من میزد ولی کم کم با نهایت احترام با رفتارم بهش فهموندم نمیخوام صمیمی باشیم و الانم خیلی باهم خوبیم اما صمیمی نیستیم 

مهمترین موضوع اینه که اگه خواسته ای داری،ازش نگذر.با نهایت آرامش اون رو دنبال کن.خودت رو فدای زندگی ...

دقیقاااا بزرگ ترین نعمت تو دنیا آرامش و سلامتیه🙏🏼

خدا به همه آسونش کنه😢

خواهر شوهر من مجرده چهار سال از من بزرگتره اوایل خیلی دلش میخواست با من صمیمی بشه و میومد حرفاشو به ...

عافرییین 

برادر شوهر من به شوخی هر حرفی میزنه انقد ازش بدم میاد از چشم افتاده