2777
2789
عنوان

امیدم از همه جا قطعه چیکار کنم

86 بازدید | 10 پست

رشتم تجربی بود. نمرات خوبی داشتم. سال آخر جا زدم و رفتم کنکور ریاضی دادم. لیسانس کامپیوتر گرفتم و رزومه پرباری دارم. قرار بوده مشغول به کار شم تو محیط نسبتا خوب. که یهو نشد. دوستی 4 سالم با پسری که تا خاستگاری اومد سر مهریه به هم خورد. کنکور ارشدم باب دلم نشد. واقعا از همه جا مونده و رونده ام. نمیدونم چیکار کنم. سرکوفتای خانواده. حال روحی بد خودم. همه و همه خسته ام کرده. آزمون آموزش و پرورشم که کلا 2 نفر رشته منو میخوان. هیچ انگیزه ای برای درس خوندن ندارم. کسی بوده بدون هیچ پارتی کار دولتی قبول شه؟ احساس ناامیدی همه وجودمو گرفته. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره .آموزش پرورش که خیلی خوب نیست جاهای خیلی بهتر میتونی کارکنی

مبارکتون باشه 🥲🥲

تورو خدا واسه منم دعا کنین حالم بهتر شه. از همه جهت موندم. 

همین آموزش و پرورشم قبول شم جای شکر داره

مبارکتون باشه 🥲🥲تورو خدا واسه منم دعا کنین حالم بهتر شه. از همه جهت موندم. همین آموزش و پرورشم قبو ...

من مشکلم این بود با کسانی معاشرت داشتم که خوبی من را نمی‌خواستند . با آدم های حسودی که باهات بد هستند قطع رابطه کن

لااقل به خوابم که می آیی با آغوشت بیا

من مشکلم این بود با کسانی معاشرت داشتم که خوبی من را نمی‌خواستند . با آدم های حسودی که باهات بد هستن ...

من مشکلم خانوادمه. حسود نیستن اما همیشه سرزنش هاشون هست. حمایتی هم ندارن. الان برای هزینه آزمون هم مشکل دارن و سرزنش میکنن. با خانواده نمیشه قطع ارتباط کرد. 

من مشکلم خانوادمه. حسود نیستن اما همیشه سرزنش هاشون هست. حمایتی هم ندارن. الان برای هزینه آزمون هم م ...

هزینه آزمون چقدره؟من بجات بودم میرفتم یجا کار میکردم منت نمی کشیدم .

لااقل به خوابم که می آیی با آغوشت بیا