2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس شرایطش به اندازه من داغون نیست😐😐

هیچکس رو ندیدم که به اندازهٔ تو اینقدر مطمئن این حرف رو بزنه و اطلاع داشته باشه از زندگیِ بقیه

هیـچ‌و‌پـوچ                                                    

کاش مشکل فقط همین بود

هومممم پس مشکلای دیگه ای هم هست؟ 

نگران نباشید! 

قاتلای ما به صورت کاملا حرفه ای مشکلو پوشش میدن! 

یکی داره در میزنه... اوه اوه انگاری کت شلوار مشکی هم تنشه... شبیه مافیا های داخل رماناست، ولی اون چیه دستش؟ تفنگ؟ ... امیدوارم لحظه های خوبی رو در اخرین لحظاتت ببینی... خداحافظ قربانی شماره 439

(کلا ذهن جنایی مریضی دارم XD)

یه عدد enfp دلقک😁🎀 ••••بنده ایزوعلی میباشم، تخصصم خندوندن بقیه(جدی خیلی حال میده xD) و همچنین شما دوست عزیز میباشد💅😔نخیر، بنده بچه نیستم، سن عقلی اینجانب 25 عه (اره جون عمم) و... قاشق فیلمای ترسناک و انیمهههههههههههههه😭💓انیمه ایز مای هارت، مای لایف🎀 مانهوا؟اصن زندگی بدون مانهوا معنی ندارهههههه😭 مخصوصا سلطنتی و بی ال😂 ارتیستعلی؟ شاید... امیدوارم یه روزی بشم 😁 و اگه بهت درخواست دادم.... چونکه از نظرم خیلی ادم باحالی هستی💓پس بوث به کله ت🎀