2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشناسم اسمش خداست حسه هزارم داره

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
گفتم که میتونید نیاید تاپیک

خب دوستان به نظر اسی انتقاد پذیر

همه از تاپیک بزنیم بیرون ایشون واسه خودش

پیام بزاره شرط میبندم به خودشم میگه میتونید نیای تاپیک

کجا گفتی ما ندیدیم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خب دوستان به نظر اسی انتقاد پذیر همه از تاپیک بزنیم بیرون ایشون واسه خودشپیام بزاره شرط میبندم به خو ...

من نگم شما عقلت نمیرسه ؟

اینجا نظرات تفکرات متفاوته همش

وفتی میبنید یکی مثل خودتون نیست تفکرش یا چیزای دیگه متقاوته لازم به دخالت یا تکذیب حرفاش نیس

هروقت وسوسه شدین به خودتون بگید به من ربطی داره؟

نه پس هیچی دیگه

گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژی‌کرماشان#بژی کوردستان

من نگم شما عقلت نمیرسه ؟اینجا نظرات تفکرات متفاوته همشوفتی میبنید یکی مثل خودتون نیست تفکرش یا چیزای ...

کسی که همچین عقیده داره باید عقلش برسه که حق نداره نظر پرسی 

کنه چون ضره ای هم جنبه نداره 

اتفاقا داری نقطه ضعیف خودتو توصیف میکنی کسی انتقاد پذیر نبود و تفکرات مختلف رو 

نقص کرد خود شما بودی 

کسی که همچین عقیده داره باید عقلش برسه که حق نداره نظر پرسی کنه چون ضره ای هم جنبه نداره اتفاقا داری ...

ببین وقتی یه نفر راجب یه چیز صحبت میکنه و شما اعتقادی نداری

عاقلانه ترین گار  اینه دخالت نکنی

اینو نمیپذیری بعد به من میگی انتقاد پذیر نیستیم؟😂

حال این داره یه آتئیست با یه مذهبی بحث کنه

انتقاد پذیر نبستیم اوکی میتونید از تاپیکم بیرون برید

ببین وقتی یه نفر راجب یه چیز صحبت میکنه و شما اعتقادی نداریعاقلانه ترین گار اینه دخالت نکنیاینو نمی ...

واقعا آتئستی؟ چه کلمه بی اساسی 

خب که چی الان بهت بگیم خیلی خفنی یا خیلی با کالاسی؟

عزیزم خدا پرستی بهترین توفیقه سعی کن بهش برسی 

برام جالبه بدونم اگه واقعا آتئستی کی دنیا رو ساخته 

کیه که کمکون میکنه یا حاجت میده یا یه وقتایی که تنهاییم ولی حس میکنم

یکی مراقبمونه اینا چه کسی هستن؟

واقعا آتئستی؟ چه کلمه بی اساسی خب که چی الان بهت بگیم خیلی خفنی یا خیلی با کالاسی؟عزیزم خدا پرستی به ...

خدایا شکرت نه واقعا شکرت

آتئیست نیستم مثلا داشتم مثال میزدم برات که همونقدر بحث بین اون دوتا فرد اشتباهه 

بحث ما هم اشتباهه

خدایا شکرت نه واقعا شکرتآتئیست نیستم مثلا داشتم مثال میزدم برات که همونقدر بحث بین اون دوتا فرد اشتب ...

خب باباااااا

کسی ندونه فکر میکنه داریم 

درمورد نحوه ساخته هسته اتم حرف میزنیم

اصلا من چیزی گفتم فقط منظورم این بود حسه شیشم

شانسی درسته همیشه درست نیست اصل درستی خداست

همین اینقدر گندش میکنی