2777
2789

مثلا خانواده من خیلیییی حساسه روی کار کردن بیرون از خونه ولی من با سلیطه بازی و گریه راضیشون کردم ی مدت رفتم بعدش دیگه نشد الانم باز میخوام همین کار و کنم 

در کل محدویت زیاد دارم و داشتم ولی با همش مقابله کردم شاید ی وقتایی روزی ۲ تا ۳ بار بخاطر این محدودیت ها گریه کردم ولی چاره ای نیست 

حالا شما بگید 😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی منو خیلی تحت فشار بزاری تحمل میکنم تا مدت طولانی یهو منفجر میشم و اون منفجر شدن انقدر شدیده که دیگه کاریم ندارن 

البته من کلا دوتا محدودیت داشتم

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

طلاق یک تابوی بزرگ بود انجامش. دادم

زندگی مستقل و تنهایی تابوی بزرگتر انجامش دادم

جرات نداره کسی ازم چیزی بپرسه

چون نه خودم اجازه میدم به خودم در مورد مسائل کسی فضولی کنم نه کسی میکنه

افرین زندگی همینه... واسه خواسته هات بجنگ

منتها سیاست هم داشته باش اگر زبان نرم جواب میده

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

من مامانم نمیذاشت شبا برم کافه یا هرچی میرفتم به مامان دوستم میگفتم بره زنگ بزنه به مامانم بگه منم باهاشون میرم خیالت راحت یک دوبار اومد ولی خب دیگه نیومد دیگه الان مامانمم کاری نداره 😂

بزرگترین کاری که کردم خودکشی بود. بعد دیگه ولم دادن😑

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

کی بیشتر بهت گیر میده؟

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

تک دختری؟چون منم همینم🤦

خیر . ی آجی دارم 

محدودیت هام عجیب نیستن کمم نیستن 

مثلا خیلی راحت میشه با. دوستام برم بیرون اصلا هیچ کاریم ندارن 

یا دوستام بیان یا من برم پیششون 

بازار خرید اینا اکیه 

کار و نمیزارن و مسافر با تور به هیچ وجه 🥲💔

محدودیت قبلا زیاد داشتم 

ولی الان شده ۲۲ سالم به مرور کم شد 

هفته پیش با وجود عدم رصایتشون تنهایی خودم رفتم سفر 

خیلی تجربه جالبی بود تا حالا ترفته بودم ولی دیدم حالم با خودم و تنهاییم چقده خوبه همش از تنهایی در میرفتم هنوزم تنهایی رو کامل نپذیرفتم با اینکه دوست و رفیق دارم ولی انگار دوس دارم همه رو کنار بذارم🤗

طلاق یک تابوی بزرگ بود انجامش. دادمزندگی مستقل و تنهایی تابوی بزرگتر انجامش دادمجرات نداره کسی ازم چ ...

وای عشقممممم تو واقعا خیلی قوی ظاهر شدی 

منم اصلا اجازه نمیدم کسی سوالی چیزی بپرس ازم چون میدونن رودروایسی ندارم یهو قهوه ای میشن😂

زبان نرم ک واقعاااا دارم ولی ی سری ها لایقش نیستن میفهمی ک؟؟