سلام دوستان من سه ماهه که اقدام به بارداری کردم . هر ماه ۳ روز قبل پری سینه دردم شروع میشد ولی این ماه ۱۴ روز مونده تا پری درد سینه هام شروع شده که اصلا سابقه نداشته . الان تقریلا ۵ روز از تخمگذاری گذشته به نظرتون باردارم ؟؟؟
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم ممکنه باردار بشی ولی الان نمیشه گفت بارداری چهارده روز قبل از پریود دقیقا تخ ...
از تست تخمکگذاری استفاده کردم 6 روز پیش نشون داد که بدنم درحال تخمکگذاریه . زیر دلم ( سمت راست ) درد دارم وقتی خم میشم تیر میکشه تا چه موقع علائم تخمکگذاری هست ؟ ۱۴ اسفند موقع پریودمه ( پریودم ۳۰ روزه )
تا الان سابقه نداشته موقع تخمکگذاری درد سینه و درد کمر و زیر دل داشته باشم 🤔🤔
از تست تخمکگذاری استفاده کردم 6 روز پیش نشون داد که بدنم درحال تخمکگذاریه . زیر دلم ( سمت راست ) درد ...
برای من که از وقتی تخمک گذاری میخواست شروع بشه
تا موقعی که پریود بشم
این علائم رو داشتم تقریبا
فرقی هم نمیکرد که باردار باشم یا نه
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
منم سر پسرم که اصلا اون موقع علایم اینا رو بلد نبودم از اواسط ماه سینه هام پر و دردناک شده بود وقتی فهمیدم باردارم علتش رو فهمیدم.انشاالله شما همینطور باشی
.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls