2777
2789
عنوان

شروع درد سینه از ۱۵ روز قبل پریود

8110 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من سه ماهه که اقدام به بارداری کردم . هر ماه ۳ روز قبل پری سینه دردم شروع میشد ولی این ماه ۱۴ روز مونده تا پری درد سینه هام شروع شده که اصلا سابقه نداشته . الان تقریلا ۵ روز از تخمگذاری گذشته به نظرتون  باردارم ؟؟؟

مردم از انتظار... 🙄🙄🙄

نه عزیزم ممکنه باردار بشی

ولی الان نمیشه گفت بارداری 

چهارده روز قبل از پریود 

دقیقا تخمک گذاری هست

دردی که میگی به خاطر تخمک گذاری هست نه بارداری 

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ممکنه باردار بشی ولی الان نمیشه گفت بارداری  چهارده روز قبل از پریود  دقیقا تخ ...

از تست تخمکگذاری استفاده کردم 6 روز پیش نشون داد که بدنم درحال تخمکگذاریه . زیر دلم ( سمت راست ) درد دارم وقتی خم میشم تیر میکشه تا چه موقع علائم تخمکگذاری هست ؟ ۱۴ اسفند موقع پریودمه ( پریودم ۳۰ روزه ) 

تا الان سابقه نداشته موقع تخمکگذاری درد سینه و درد کمر و زیر دل داشته باشم 🤔🤔 

منم اين علائم رو داشتم

خيلي زودتر درد سينه هام شروع شد

ب اميد خدا همينطور باشه برا شما هم

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
از تست تخمکگذاری استفاده کردم 6 روز پیش نشون داد که بدنم درحال تخمکگذاریه . زیر دلم ( سمت راست ) درد ...

برای من که از وقتی تخمک گذاری میخواست شروع بشه

تا موقعی که پریود بشم

این علائم رو داشتم تقریبا 

فرقی هم نمیکرد که باردار باشم یا نه

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
انشالله که منم حامله باشم 🙏🙏🙏

عزیزم چی شد؟باردار نبودی؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      

منم سر پسرم که اصلا اون موقع علایم اینا رو بلد نبودم از اواسط ماه سینه هام پر و دردناک شده بود وقتی فهمیدم باردارم علتش رو فهمیدم.انشاالله شما همینطور باشی

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls