2777
2789
عنوان

نذر ذکر یاعلی گروهی

50 بازدید | 15 پست

نذر ذکر ۱۴ هزار مرتبه یاعلی تا روز عید غدیر داریم

هرکسی دوست داشت شرکت بکنه نیت کنه و تعدادی که می‌خواهد بخونه رو اینجا بنویسه الهی امام علی حاجت هممون رو بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد تا♡🌱

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها♡

السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚